Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010
Ο Μανώλης Σπυριδάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΟΦΗ.

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον Ιωνικό και την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπος του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Football League. 

"Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο" δήλωσε ο πρώην μέσος του Εργοτέλη και του ΑΟΑΝ που στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ "η ομάδα παίζει κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και πρέπει τα παιδιά να την διαχειριστούν κατάλληλα. Ο ΟΦΗ έχει στο dna του τον πρωταθλητισμό".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Σπυριδάκη:


Για τον ΟΦΗ: "Η ομάδα παίζει κάτω από μεγάλη πίεση. Ξέρουν, ότι μοναδικός στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και τίποτα άλλο. Θα πρέπει να το διαχειριστούν σωστά γιατί διαφορετικά θα γυρίσει σε μπούμερανγκ. Ο ΟΦΗ γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει στο dna του τον πρωταθλητισμό".

Για το παιχνίδι της Κυριακής: "Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη, ο ΟΦΗ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί για το νέο προπονητή. Το παιχνίδι είναι οριακό για εμάς".

Για τον Ιωνικό: "Χτίζεται μια ομάδα από την αρχή και πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια. Είναι μια νέα ομάδα και στην αρχή είναι όλα δύσκολα. Όμως, τις τελευταίες ημέρες αφομοιώνουμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής μας και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια. Το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια".

Για την αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ: "Εφόσον είναι νέος προπονητής, θα είναι όλα καινούργια. Θα δούμε κάτι διαφορετικό από ότι θα περιμέναμε με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Θα δούμε κάτι που δεν το περιμένουμε".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Θα είναι πάνω-κάτω όπως πέρυσι. Οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν, θα στηριχθούν στην έδρα τους. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει".

Για τον Εργοτέλη: "Ωρίμασε και μεγάλωσε σαν ομάδα. Όπου και αν παίζει δεν έχει πρόβλημα και αυτό δείχνει ότι διαθέτει πλέον χαρακτήρα ομάδας Σούπερ Λίγκα".
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο