Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η άνοδος αποτελεί τον πρώτο στόχο για τον ΟΦΗ, ωστόσο στην ομάδα επιθυμούν και την διάκριση μέσω του κυπέλλου.



Το παιχνίδι με τον Λεβαδεικό ανοίκει στο παρελθόν για τονΟΦΗ ο οποίος έκανε το καθήκον και σκέφτεται πλέον τον αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η άνοδος αποτελεί τον μοναδικό στόχο-αυτοσκοπό, ωστόσο στην ομάδα δεν αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο. 


Η πρόκριση επί του Ολυμπιακού Βόλου είναι εφικτή και στονΟΦΗ δεν πρόκειται να δουν το παιχνίδι ως αγγαρεία. Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στο παιχνίδι της Τρίτης και περιμένει να δει από τους παίκτες του το καλό πρόσωπο που έχουν δείξει στα τελευταία ματς.

Oι παίκτες που αγωνίσθηκαν πάνω από 60 λεπτά στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις για χαλάρωμα και μασάζ. Οι Πίτσος καιΠερογαμβράκης συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα της Τρίτης.

Νέα προπόνηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο