Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του και κατεβάζει τον ΟΦΗ για το τρίποντο.


Στην αποστολή του για την αναμέτρηση με τονΛεβαδειακό, ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε 22 ποδοσφαιριστές - δηλαδή όλους όσους είχε στην διάθεση του για το παιχνίδι του "Γεντί Κουλέ". 

Ο Αναστόπουλος με αυτήν την κίνηση, για ακόμα μια φορά έδειξε στους ποδοσφαιριστές του ότι υπολογίζονται όλοι από τον ίδιο και ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τους 4 που θα κοπούν από την 18αδα.

Στην αποστολή μπήκε και ο Λιαπάκης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες ενώ επιστρέφει στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ ο Γιώργος Κατσικογιάννης έπειτα από 40 ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή του ΟΦΗ είναι οι παρακάτω:

Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Μπερτίν, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Καρακατσάνης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης. 

Σίγουροι οι 10 - παίζεται μια θέσηΌσον αφορά την ενδεκάδα, ο Αναστόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση δίχως να δείξει τις προτιμήσεις του για το αρχικό σχήμα. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες παίζεται μια θέση στην μεσαία γραμμή, αυτήν του Ζορμπά. Αν ο "Αναστό" διατηρήσει τον 23χρονο στο αρχικό σχήμα τότε δεν αλλάζει τίποτα ενώ σε διαφορετική περίπτωση ίσως να ξεκινήσει βασικός οΚιάσσος και να γίνει εσωτερική αλλαγή με τον Ουκάρ.

Από εκεί και πέρα είναι σίγουροι, ο Βεζυρίδης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Μπούρμπος, αριστερά οΜονιάκης με τους Μπερτίν - Ψωμά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θεωρείται δεδομένη η παρουσία τωνΟυκάρ - Κάλαϊτζιτς ενώ στην επίθεση δεν αλλάζει κάτι με τους Γιακούμπου, Αγρίτη, Γκουεί.
Πηγη:  Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο