Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η διοίκηση του ΟΦΗ φροντίζει να επιβραβεύει τους παίκτες και ο Αναστόπουλος να τους εμψυχώνει εν όψει Φυλής.



Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Μαχλάς φρόντισε να δείξει ότι είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές από την αρχή του καλοκαιριού, έτσι και τώρα 48 ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο πήραν την καλύτερη... ένεση.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μοιράστηκαν 15.000 ευρώ, το ποσό που τους είχε υποσχεθεί ο Μαχλάς αν κέρδιζαν τον Λεβαδειακό. Όπως γίνεται κατανοητό, η ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ βρίσκεται στα ύψη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τους δόθηκε νέα υπόσχεση για έξτρα πριμ σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα η ομάδα και από την Φυλή.

Αναστόπουλος: "Πρέπει να το πάρουμε το ματς"Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης όπου έστειλε μήνυμα σε όλους λέγοντας ότι "να ξέρετε ότι σας υπολογίζω όλους. Όταν λέω ότι έχω 20 ποδοσφαιριστές το εννοώ. Το ματς με τον Θρασύβουλο είναι δύσκολο και πρέπει να το πάρουμε" ήταν τα λόγια του "Αναστό".

Εκτός για λόγους ξεκούρασης ο ΜονιάκηςΣτο μεταξύ, δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ο Μανώλης Μονιάκης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ επειδή επιβαρύνθηκε περισσότερο από τους συμπαίκτες του που ξεκουράστηκαν την Τρίτη, έμεινε εκτός ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Θρασύβουλο.

Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο