Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ είναι φέτος πιο έμπειρος και καλύτερος από πέρυσι εξέφρασε ο Γιώργος Μανούσος.



Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γιακούποβιτς.

Μιλώντας τόνισε ότι «πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά να κερδίσει η ομάδα. Αν πετύχουμε το γκολ, μακάρι να το βάλει και ο προπονητής από τον πάγκο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Μανούσου :


Για την απόδοση του στο ματς της Τρίτης: «Δεν έχει σημασία ποιος έπαιξε καλά και ποιος όχι. Η αλήθεια είναι ότι μας αφήνει μια πικρία αυτό το αποτέλεσμα όμως το παιχνίδι τελείωσε και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι της Φυλής όπου πρέπει να πάρουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει ένα ρόστερ που δεν το έχουν πολλές ομάδες στην Β΄ Εθνική διαθέτοντας 20-22 ποδοσφαιριστές για να μην πω παραπάνω που όπως λέει και ο προπονητής μας για να μην πω ισάξιοι μπορούν να προσφέρουν λύσεις».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης για ακόμα μια φορά. Ακόμα και όταν τελείωσε το παιχνίδι, μας έπιαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και μας έλεγαν για τον κόσμο. Μας βοηθάει πολύ φέτος και πρέπει να του κάνουμε το χατίρι και να βρίσκεται η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα την επόμενη περίοδο».

Για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου: «Ο κύριος Νίκος έχει αλλάξει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό και είναι απίστευτη η αλλαγή στην ομάδα. Μπαίνει στο γήπεδο με άλλο «αέρα», με μεγάλη πίστη και οι παίκτες έχουν τεράστια ψυχολογία. Ότι και να πούμε για το κύριο Νίκο είναι λίγο. Του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και αυτό το βγάζει στους ποδοσφαιριστές. Η πίστη που έχει στο ρόστερ της ομάδας βγαίνει σε εμάς».

Για τις πολλές επιλογές που υπάρχουν στην ομάδα:«Δεν νιώθω ότι είμαι αναπληρωματικός αλλά ότι είμαι συνέχεια στην ενδεκάδα. Έτσι νιώθουν και άλλα παιδιά. Δείχνει ότι υπολογίζει τον κάθε ποδοσφαιριστή και αυτό δεν το κάνουν πολλοί. Δουλεύει με 20 ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και ότι όλοι έχουν ευκαιρίες».

Για τις διαφορές με την περσινή περίοδο: «Φέτος υπάρχει καλύτερο υλικό σε σχέση με πέρυσι και η ομάδα έχει αξιοποιηθεί περισσότερο ενώ φέτος έχουμε μπει περισσότερο στο κλίμα της Β΄ Εθνικής. Κατά την γνώμη μου το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι όμως είπα και ο ΟΦΗ είναι καλύτερος».

Για την λήξη του συμβολαίου του τον επόμενο Ιούνιο:«Στόχος μου είναι να βγει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Θέλω να δείξω τις δυνατότητες μου και μακάρι να μείνω στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Έχω «δεθεί» με την ομάδα και μακάρι να παραμείνω».
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο