Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-2 του Ιωνικού πέρνοντας ένα σπουδαίο "διπλό".

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία στην ομάδα φαίνεται πως έφερε και την αλλαγή αγωνιστικά με τον ΟΦΗ να παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ να επικρατεί με 1-2 του Ιωνικού.


Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες με τον Ιωνικό να είναι αυτός που στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Βεζυρίδη άνοιξε το σκορ. Στο 7΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάλτο και αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Αρβανίτης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Ο ΟΦΗ δεν άργησε να συνέλθει από το αρχικό σοκ και στο 8΄ο Γιακούμπου προειδοποίησε όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Γιακούμπου με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αδαμόπουλο και έκανε το 1-1

Στο 13΄η ομάδα της Νίκαιας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα όταν μετά από κεφαλιά του Μαρσέλο, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα όμως για καλή τύχη των παικτών του ΟΦΗ χτύπησε στο χέρι του Σάλτο με τον διαιτητή να δίνει σωστά επιθετικό φάουλ.

Στο 28΄ ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα. Ο Αγρίτης μπήκε από αριστερά στην περιοχή σέρβιρε στον Γκουεϊ και αυτός με πλασέ έκανε το 1-2

Το προβάδισμα αυτό ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ, οι οποίοι έγιναν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα για το υπόλοιπο του ημιχρόνου.

Στο 40΄το σουτ του Αγρίτη πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ που επιχείρησε ο ίδιος παίκτης, απέκρουσε δύσκολα ο Αδαμόπουλος

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη, όταν η κεφαλιά του Μαρσέλο κατάληξε λίγο άουτ


Στο 60΄οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 1-3 όταν μετά από σέντρα του Μπερτίν, ο Ψωμάς έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Γκουεϊ την δεύτερη, ο Αρβανίτης έδιωξε πάνω στην γραμμή, με τους παίκτες του ΟΦΗ να διαμαρτύρονται πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή, ωστόσο ο ρέφερι είχε αντίθετη άποψη.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να κρατάει το προβάδισμα με ευκολία και να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη.

Iωνικός: Aδαμόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πέτρου, Αρβανίτης, Μελαμπιανάκης, Πασσάς, Τσιμικλής, Μαρσέλο, Σάλτο(55΄Βλάχος), Χιστόν, Ντιαλό(46΄Άλβες)

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μονιάκης, Μπερτίν, Ψωμάς, Κιάσσος, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Λιαπάκης, Γιακούμπου (70΄Ζορμπάς), Γκουεί (74΄Βλόνταρτσικ), Αγρίτης (81΄Μπούρμος)

πηγη:www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο