Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010
Το εγκώμιο της δουλειάς που γίνεται από το Νίκο Αναστόπουλο έπλεξε ο Ανδρέας Σκέντζος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο συνεργάτης του τεχνικού του ΟΦΗ τόνισε για την μέχρι τώρα παρουσία του «Αναστό» ότι «από την στιγμή που ήρθε ο κύριος Αναστόπουλος, έφερε μια άλλη νοοτροπία στην ομάδα. Έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι το αυτονόητο για τον ΟΦΗ είναι οι νίκες και να παίζει για να κερδίζει»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος αμυντικός της Κρητικής ομάδας.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Χατζηνικολάου ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του ΟΦΗ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου στον Athletic Radio 104,2:

Για την παρουσία του ίδιου στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι προπονητής στην ομάδα του ΟΦΗ. Αυτήν την στιγμή μαθαίνω πολλά πράγματα από τον κύριο Αναστόπουλο όπως το ίδιο έγινε και με τον κύριο Χατζηνικολάου».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Έχουμε άριστη συνεργασία, μαθαίνω πολλά πράγματα δίπλα του και πιστεύω ότι αυτά που λέει είναι αρκετά σωστά που στην συνέχεια τα βγάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ: «Ο καθένας έχει διαφορετική φιλοσοφία. Ο κύριος Χατζηνικολάου είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός προπονητής. Η διοίκηση έκρινε να γίνει αλλαγή προπονητή και δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για να κρίνω την απόφαση της. Ο κύριος Χατζηνικολάου έκανε σωστά την δουλειά του όμως η διοίκηση πήρε αυτήν την απόφαση».

Για την φιλοσοφία του Νίκου Αναστόπουλου: «Από την στιγμή που ήρθε ο κύριος Αναστόπουλος, έφερε μια άλλη νοοτροπία στην ομάδα. Έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι το αυτονόητο για τον ΟΦΗ είναι οι νίκες και να παίζει για να κερδίζει. Αυτό πρέπει να κάνει πάντα η ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα: «Πιστεύω ότι θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι αν έμπαινε το γκολ του Αγρίτη. Μακάρι να μπαίνεις από το πρώτο λεπτό και να πετυχαίνεις γκολ. Όμως, δεν παίζει μόνος του ο ΟΦΗ. Για τον αντίπαλο είναι πιο εύκολο να «χαλάει» το παιχνίδι παρά να δημιουργεί ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα βάλει γκολ ο ΟΦΗ. Το πότε δεν έχει σημασία αλλά να πάρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς».

Για την εικόνα του ΟΦΗ: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και καλές στιγμές. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν καλοί. Τα παιδιά είχαν μεγάλη διάθεση και αρκετό πάθος. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και πιστεύω ότι ο κύριος Αναστόπουλος θα καταφέρει να πάει την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το υλικό του ΟΦΗ: «Έχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές και πιστεύω ότι διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Η ομάδα κρίνεται από το σύνολο και πρέπει να γίνουμε ομάδα. Δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε παίκτες. Και ο Λεβαδειακός έχει καλούς παίκτες, όμως ομάδα έχει; Σιγά-σιγά πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη».

Για την μετέπειτα εικόνα του ΟΦΗ: «Αυτό που πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ είναι να κερδίζει πάντα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ώστε να πάμε και να κερδίσουμε. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

Για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι καταπληκτικοί και έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να έχει η ομάδα αυτά τα αποτελέσματα».

Για τον εαυτό του: «Αυτήν την στιγμή μαθαίνω πολλά πράγματα από τον κύριο Αναστόπουλο και πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα με βοηθήσει για το μέλλον. Κάνω κάτι που μου αρέσει και που αγαπάω».

 πηγη:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο