Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο ΟΦΗ πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη και άπαντες στην ομάδα δίνουν το σύνθημα: "Η ομάδα ανεβαίνει και βελτιώνεται συνεχώς".



Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Ιωνικό και τον Διαγόρα.

Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει μεγάλη ευφορία όχι μόνο από τα δύο θετικά αποτελέσματα που έχουν ανεβάσει τον ΟΦΗ τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά αλλά και από τις εμφανίσεις στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, γεγονός που φέρνει άνεμο αισιοδοξίας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στον φετινό ΟΦΗ, ο Σαΐμπου Γιακούμπου στέκεται στην αλλαγή ψυχολογίας που έφερε η έλευση τουΑναστόπουλου. "Πιο σημαντικό από την απόδοση μου είναι να κερδίζει η ομάδα. Με την έλευση του νέου προπονητή έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες και αυτό δείχνει αλλαγή στην ψυχολογία. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να βρίσκεται ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα" ήταν τα λόγια του Γκανέζουμεσοεπιθετικού.

Ο Μανώλης Λιαπάκης από την πλευρά του που αποτελεί και τον πιο σταθερό, σε απόδοση, παίκτη του ΟΦΗ βλέπει συνεχής βελτίωση για την ομάδα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος δήλωσε"πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν για άλλη μια φορά και ελπίζω να ευχαριστήθηκε. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Πάντα η αλλαγή ενός προπονητή φέρνει το κάτι διαφορετικό και σε εμάς έχει επιδράσει αυτό το γεγονός".

Τέλος, το πρώτο, φετινό, "θύμα" για τον ΟΦΗ από κάρτες, οΚώστας Κιάσσος που θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς... "Με τη νίκη επί του Διαγόρα δώσαμε αξία στο διπλό της προηγούμενης εβδομάδας. Σίγουρα, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε γιατί πάντα στο ποδόσφαιρο όσο δουλεύεις, υπάρχει και η βελτίωση. Τώρα το μυαλό μας είναι στο ματς με τα Τρίκαλα όπου θέλουμε να δείξουμε ότι φέτος πηγαίνουμε με αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια".
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο