Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τον ισχυρισμό του ότι η ομάδα του θέλει να κερδίζει, αλλά αν για κάποιους λόγους δεν μπορεί να το κάνει, τότε καλό είναι να μην χάνει, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος στην εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αποφεύγοντας όμως να τον χαρακτηρίσει κρίσιμο.



Ο προπονητής του ΟΦΗ ξεκίνησε με την αναφορά του στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα: «Όπως έχω τονίσει ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε, αλλά καμιά φορά αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, φροντίζεις να μην το χάσεις, γιατί και ο κάθε βαθμός μετράει στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο στην Καισαριανή δεν ήμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και είχαμε με τον Ζορμπά τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι ακόμα και όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, δεν χάνουμε».

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος περιλαμβάνει ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα και μάλιστα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον οποίο ο ΟΦΗ μοιράζεται τη δεύτερη θέση. Ο Νίκος Αναστόπουλος πάντως δεν θέλησε να δώσει κρίσιμο χαρακτηρισμό στην αναμέτρηση: «Συμπίπτει το ματς με τον Παναιτωλικό να είναι ντέρμπι, αλλά εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Θα πάμε και σε αυτό το παιχνίδι να παίξουμε τη μπάλα μας και τίποτα παραπάνω. Δεν σημαίνει ότι όποιος κερδίσει αυτό το ματς θα πάρει και την άνοδο. Μας αρέσει σαν ομάδα να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όπου παίζουμε έχουμε στόχο τη νίκη και τίποτα άλλο, ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας ομάδα».

Ενόψει το αγώνα του Αγρινίου ο Αναστόπουλος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, για τα οποία είπε: «Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να εκτιμήσουμε την κατάστασή τους. Ο Μπούρμπος, ο Γκουέϊ, ο Κιάσσος, ο Κάλαϊτζιτς και ο Αγρίτης έχουν διάφορα προβλήματα. Οι παίκτες όμως που έχω με την παρουσία μου στην ομάδα έχουν κάνει μια υπερπροσπάθεια, είναι και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι, δεν είναι μηχανές. Έχουμε μια 20άδα παικτών που ανά πάσα στιγμή μπορεί κάθε παίκτης να μπει μέσα και να βοηθήσει. Δεν είναι θέμα φρεσκαρίσματος, εμένα το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει διάθεση και είναι ένα στοιχείο που έχουμε δεδομένο».

Η ισοπαλία στην Καισαριανή ήταν το πρώτο μη νικηφόρο αποτέλεσμα επί των ημερών του Αναστόπουλου στο ΟΦΗ. Για το αν επηρεάσει την ομάδα του, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν έχουμε επηρεαστεί σαν ομάδα. Ποιος δεν θέλει να κερδίζει συνέχεια. Σαν ομάδα, πρωτίστως στο μυαλό μας έχουμε τη νίκη, αν μπορούμε να κερδίζουμε ματς θα το κερδίζουμε, δεν μπορούμε όμως να κάνουμε 30 συνεχόμενες νίκες. Όλα τα ματς που έχουμε δώσει, από το πρώτο που ήρθα με τον Ιωνικό ήταν δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία και έχω ξαναπεί πως όταν οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ πιάνουν την καλύτερή τους απόδοση και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη συζήτηση για την απόκτηση από τον ΟΦΗ του Λάμπρου Χούτου, θέμα για το οποίο ο Αναστόπουλος απέφυγε να πάρει θέση: «Έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, θέλω να πω ότι το μυαλό μας είναι στον αγώνα της Δευτέρας και μόνο. Δεν μπορώ να κουράζω το μυαλό μου με το τι θα γίνει τον Ιανουάριο. Μπορεί να θέλουμε κάποιους παίκτες, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει τον Ιανουάριο».

Ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει για μια ακόμα φορά την βοήθεια του κόσμου της ομάδας, που θα δώσει το παρών και στο Αγρίνιο: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν στην Καισαριανή, παρά το ότι ήταν εργάσιμη ημέρα. Είναι υποχρέωσή μας να τον ικανοποιούμαι και να τον κάνουμε υπερήφανο. Όταν κάνεις τόσα χιλιόμετρα για να υποστηρίξεις την ομάδα σου, πρέπει να φεύγεις ικανοποιημένος από το γήπεδο».

πηγη:sporfm.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο