Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Άλλα προβλήματα ανέφερε ο Νίκος Αναστόπουλος στη μεσημεριανή συνέντευξη τύπου όμως άλλο προέκυψε στην σημερινή μεσημεριανή προπόνηση.

Ο Σαϊμπου Γιακούμπου δεν συμμετείχε στην προπόνηση γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι αμφίβολη.


Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Γιακούμπου στους προσαγωγούς οφείλονται κυρίως στην κούραση και στο γεγονός ότι ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής δεν έκανε προετοιμασία με την κρητική ομάδα. Το αν ρισκάρει την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Αγρινίου ο Νίκος Αναστόπουλος είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις που απομένουν μέχρι και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στον αντίποδα ο Κώστας Κιάσσος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε με την ίωση που αντιμετώπιζε και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Όσο για τους Μπούρμπο, Γκουεϊ , Κάλαϊτζιτς και Αγρίτη για τους οποίους ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε ότι έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και οι τέσσερις παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Για αύριο ο Νίκος Αναστόπουλος έχει προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση σε δύο γκρούπ.

πηγη:sporfm.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο