Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η παρουσία του Νίκου Μαχλά στο ΒΑΚ έφερε... οικονομικές ανάσες αλλά και ηθικές προς τους ποδοσφαιριστές.


Η παρουσία του προέδρου του ΟΦΗ στα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου της ομάδας - μόνο τυχαία δεν ήταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας εισέπραξαν και μοιράστηκαν το πριμ των 15.000 ευρώ για τη νίκη τους επί του Θρασύβουλου ενώ ο Νίκος Μαχλάς τους υποσχέθηκε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εισπράξουν και τα χρήματα για τη νίκη επί της Δόξας Δράμας.

Με αυτήν την κίνηση ο πρόεδρος του ΟΦΗ φρόντισε να... ανεβάσει αρκετά το ηθικό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα την προσεχή Δευτέρα.

Παράλληλα ο Μαχλάς μιλώντας τους, τους υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση στον οικονομικό τομέα ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση του από την μέχρι τώρα παρουσία τους.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από εσάς, όχι μόνο για την αγωνιστική παρουσία σας αλλά και για την συμπεριφορά που δείχνετε. Δεν μετρούν μόνο οι έξι συνεχόμενες νίκες αλλά η συνολική εικόνα που δείχνετε. Ωστόσο ακόμα το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στον οικονομικό τομέα και να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε όσα χρειάζονται" ήταν τα λόγια του Νίκου Μαχλά απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο