Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010
Την Κυριακή το πρωί ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Ψωμάς ή Μπερτίν δείχνει να είναι το δίλλημα του προπονητή του ΟΦΗ για μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο Αϊτινός μπορεί να απουσίαζε για αρκετές ημέρες λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως φαίνεται ότι υπολογίζεται από τον Αναστόπουλο, παρότι ο Λιαπάκης που τον αντικατέστησε στον αγώνα με τη Δόξα, τα πήγε καλά.


Αυτό είναι και το δίλλημα που έχει ο Αναστόπουλος σε ότι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα παρατάξει κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ψωμά στο κέντρο της άμυνας, ο Λιαπάκης ή ο Μπερτίν; Αν επιλέξει να παρατάξει την άμυνα όπως και την περασμένη Δευτέρα κόντρα στους «μαυραετούς» τότε ο Μπερτίν θα μείνει στον πάγκο, αλλιώς αν επιλεγεί ο Αϊτινός, τότε στους αναπληρωματικούς θα είναι ο Λιαπάκης. Βέβαια υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι και οι δύο στην ενδεκάδα, στην περίπτωση αυτή στον πάγκο θα μείνει ο Κατσικογιάννης και ο Λιαπάκης θα πλαισιώσει τους Ουκάρ και Κάλαϊτζιτς στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα το μεγάλο κενό που αφήνει ο Μπούρμπος, θα το καλύψει ο έμπειρος Κιάσσος, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας η επιστροφή του Μονιάκη, τον φέρνει ξανά και στην ενδεκάδα. Δεδομένα φαίνονται και τα πράγματα στην επίθεση με τους Αγρίτη δεξιά, Γιακούμπου αριστερά και στην κορυφή τον Γκουέϊ, να είναι η «αιχμή του δόρατος» για την ομάδα του Ηρακλείου.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, από την οποία απουσίαζαν μόνοι οι τραυματίες, ο Αναστόπουλος δούλεψε πολύ στον τομέα της τακτικής με τους παίκτες του, από τους οποίους ζητούσε συνεχή και γρήγορη κίνηση και εναλλαγή της μπάλας, ενώ όπως κάνει καθημερινά υπέδειχνε ο ίδιος αυτά που ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με προπόνηση που θα ξεκινήσει στη 1, μετά το τέλος της οποίας ο Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Καισαριανής.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο