Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Το σύνθημα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος έδωσε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.


Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Αστέρα λέγοντας ότι «είναι καλή ομάδα και από την στιγμή που παίζει στο γήπεδο της, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας Εμείς θα πάμε για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας».

Παράλληλα ο 52χρονος προπονητής τόνισε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Ουκάρ, Γκουεί, Ψωμά και Μπούρμπου λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου

Η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του ΟΦΗ «Πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη, καθαρή νίκη επί ενός αντιπάλου δύσκολου γιατί όλες οι ομάδες που παίζουμε θέλουν να κερδίζουν τον ΟΦΗ. Ξέχωρα από τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τον στόχο που έχουμε βάλει, εμείς σαν φιλοσοφία έχουμε όπου κι αν παίζουμε και όποιος είναι ο αντίπαλος θέλουμε να κερδίζουμε. Γιατί η δουλειά του προπονητή και των παικτών δεν είναι να κάνει δηλώσεις αλλά κάθε Κυριακή και σε κάθε παιχνίδι να το αποδεικνύουν και να το δείχνουν. Εμείς αυτό κάνουμε. Έχουμε σαν νοοτροπία, πρωτίστως να κερδίζουμε και συγχρόνως να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Αυτά τα δύο πράγματα έχουμε στο μυαλό μας και την σκέψη μας και τα δουλεύουμε στην προπόνηση. Πάλι είχαμε τα στοιχεία της διάθεσης, της μαχητικότητας και της πίεσης εναντίον του αντιπάλου. Το μεγαλύτερο μας όπλο ήταν η διάθεση, τόσο τα παιχνίδια που ξεκίνησαν όσο και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή έδειξαν τα στοιχεία που έχουμε θέσει ως αρχές μας. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και από την Τρίτη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Όλες οι ομάδες παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό τους και όπως είπα όλες θέλουν να κερδίζουν τον ΟΦΗ. Εμείς από την πλευρά μας ξέρετε που στοχεύουμε, αυτό θα κάνουμε και την Δευτέρα και προχωράμε. Όσον αφορά τους τραυματισμούς, όπως είναι του Ουκάρ, του Γκουεί, του Ψωμά και του Μπούρμπου. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε αν είναι εντάξει και θα δούμε αν έχουμε προβλήματα για το παιχνίδι. Τα λίγα ζάχαρη και τα καφέ μου μέλι».

Για την δική του υπόθεση: «Αυτό είναι θετικό. Ο ΟΦΗ είναι μια σοβαρή εταιρεία, αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο δικηγόρος της ΠΑΕ και δεν έχω να πω κάτι ξεχωριστό από την τοποθέτηση που έκανα προ 15 ημερών. Εμείς είμαστε εδώ για το ποδόσφαιρο».

Για τη νίκη επί της Δόξας Δράμας: «Το παιχνίδι μας έδωσε την δυνατότητα να αποδείξουμε με έργα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι έργα, μας έδωσε την δυνατότητα να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν μας πήρε από κάτω σε καμία περίπτωση. Εδώ θέλω να πω ένα μπράβο στον κόσμο γιατί το μεσογειακό στοιχείο του φιλάθλου είναι ότι όσο εύκολα χαιρόμαστε άλλο τόσο εύκολα απογοητευόμαστε. Λέω μπράβο στον κόσμο γιατί παρόλο που δεχτήκαμε το γκολ, βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνει η ανατροπή. Παρόλο που δεν βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έχει νόημα αυτό».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εμείς έχουμε ως αρχή να στοχεύουμε πάντα στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε αυτήν την σκέψη από τότε που ήρθα στην ομάδα. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Μόλις τελειώσει θα σκεφτούμε και αυτό που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό. Θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία. Στοιχεία που δίνουμε σε κάθε παιχνίδι γιατί ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Αν τελείωνε το πρωτάθλημα τώρα, θα λέγαμε ότι έχουμε πετύχει κάτι. Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα και το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν φτάνει αυτή που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Θα γελάει ο κόσμος μαζί μας αν πανηγυρίζουμε από τώρα επειδή κερδίζουμε την μια ή την άλλη ομάδα».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο