Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Έγινε το πρώτο βήμα για να δικαιωθεί ο ΟΦΗ στην υπόθεση της ένστασης του Λεβαδειακού μετά την απόφαση που βγήκε.


Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστή η απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την τριτανακοπή που είχε καταθέσει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ένσταση της Καλλιθέας και κατά συνέπεια την παραίτηση της από την υπόθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Το δικαστήριο και η τριμελής επιτροπή απέρριψε την ένσταση της Καλλιθέας και κατά συνέπεια την παρέμβαση του Λεβαδειακού καθώς έκρινε ότι η ποινή που είχε επιβληθεί στο Νίκο Αναστόπουλο δεν ήταν ενεργοποιημένη. Έτσι, αυτή η απόφαση έκανε το... 1-0 για τον ΟΦΗ στην δικαστική μάχη με αντίπαλο την ομάδα της Βοιωτίας.

Αυτή η απόφαση, αποτελεί ένα "ισχυρό όπλο" στην διάθεση της νομικής υπηρεσίας του ΟΦΗ εν όψει της εκδίκασης της ένστασης του Λεβαδειακού και η οποία θα συζητηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Για αυτό το θέμα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και το Νίκο Μαρκάκη ο Ντίνος Μανταδάκης. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και ένας εκ των αντιπροέδρων του συλλόγου είπε αρχικά «το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση της Καλλιθέας και την παρέμβαση του Λεβαδειακού» και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο σκεπτικό της απόφασης... «Η ποινή δεν έχει ενεργοποιηθεί μέχρι τώρα καθώς η ενδιαφερόμενη Καλλιθέα δεν ενημέρωσε και αντί να πάει στο δικαστήριο και να ζητήσει την ενεργοποίηση της ποινής έστειλε απλά ένα έγγραφο. Η απόφαση λέει ρητά ότι η ποινή δεν είχε ενεργοποιηθεί και δεν χρειάζεται διόρθωση».

Η απόφαση κρίνεται θετική για την υπόθεση της ένστασης όπως είπε ο κύριος Μανταδάκης «εμείς θα θέσουμε υπόψιν της πειθαρχικής επιτροπής αυτήν την απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ που αναφέρει καθαρά και ρητά ότι η ποινή του Αναστόπουλου δεν είχε ενεργοποιηθεί. Είμαι πλήρως ευχαριστημένος με το σκεπτικό αυτής της απόφασης. Για να ενεργοποιηθεί η ποινή θα έπρεπε να υπάρχει νέο αίτημα της Καλλιθέας που να ζητάει την εκτέλεση της».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο