Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

«Φέτος, ο κόσμος δίνει βροντερό «παρών» σε όλα τα παιχνίδια. Δημιουργεί μια «καυτή» έδρα και μας βοηθάει πάρα πολύ στα παιχνίδια, αφού μας δίνει ώθηση για την νίκη. Μέχρι να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο, θα θέλαμε να παίζουμε στο «Θ. Βαρδινογιάννης», αλλά αυτό θα το δούμε στο τέλος της σεζόν»
 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στην "Άποψη":

-Κύριε Μαχλά, σας ανησυχεί η ένσταση του Λεβαδειακού για αντικανονική παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο των Κρητικών;

«Δεν με ανησυχεί καθόλου. Το δίκιο είναι με το μέρος μας και σίγουρα δεν έχουμε κάνει κάτι άτυπο και παράνομο. Όλα αυτά γίνονται για να επηρεαστούν τα αρμόδια όργανα. Στα γραφεία του ΟΦΗ δεν έφτασε κανένα έγγραφο που να αναφέρει για ποινή του Νίκου Αναστόπουλου. Το μόνο που έφτασε ήταν ένα έγγραφο από τον κύριο Σαλευρή, το οποίο ήταν χειρόγραφο, άρα δεν ευσταθεί. Υπάρχει μια οφειλή του Νίκου Αναστόπουλου στην Καλλιθέα, αλλά και αυτή την θυμήθηκαν ύστερα από οχτώ χρόνια. Είναι κακομοιριά να ασχολούνται με τέτοια θέματα και γελοιότητες. Το σίγουρο είναι πως ότι και να πράξει ο οποιοσδήποτε, δεν θα μπορέσει να βλάψει τον ΟΦΗ».

-Περνάμε στα αγωνιστικά. Στα τελευταία ματς ο ΟΦΗ έχει ένα σερί νικών και έχει βελτιώσει την απόδοσή του. Που οφείλεται αυτή η ανάκαμψη;

«Καταρχάς, στο ποιοτικό ρόστερ. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, στον προπονητή. Η άφιξη του Νίκου Αναστόπουλου άλλαξε την ψυχολογία και έφερε άλλο αέρα στην ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει βάσεις, εγώ έχω στενή επαφή με τον προπονητή αφού έχουμε εβδομαδιαίο μίτινγκ όπου μιλάμε για όλα τα θέματα της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε στο τέλος να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις και να αποφύγουμε ακόμα και τα πλέι οφ».


-Έχετε αναφερθεί σε ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη;

«Με τον προπονητή μιλάμε για όλα τα θέματα και έχουμε αναφερθεί και στις μεταγραφές. Αν χρειαστεί να κάνουμε μία-δύο προσθήκες, δεν θα διστάσουμε να το πράξουμε. Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, θα κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε η ομάδα να πετύχει το καλύτερο. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι έμπειρος κόουτς και μπορεί να εντοπίσει ποιες είναι οι ανάγκες της ομάδας. Πάντως, σας επαναλαμβάνω ότι ο ΟΦΗ διαθέτει πολύ καλό ρόστερ. Είναι ποιοτικοί παίκτες που τους έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα στην Superleague».

-Πώς βλέπετε την διαιτησία στην Football League;

«Θα ήθελα να σας τονίσω ότι η διαιτησία φέτος είναι άριστη. Σε όλα τα παιχνίδια, πιστεύω ότι οι διαιτητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να υπάρξει ανάλογη και στην Superleague. Τέτοιες διαιτησίες βοηθούν και την βελτίωση της γενικής εικόνας του πρωταθλήματος. Διότι, μην ξεχνάμε ότι πέρυσι, λόγω διαιτησίας χάσαμε την άνοδο στα πλέι οφ. Όλοι θυμούνται τι έγινε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Πάντως, φέτος, δεν έχουμε κανένα παράπονο και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην συνέχεια».

-Εφόσον ο ΟΦΗ ανέβει στην Superleague, υπάρχει σκέψη να παραμείνει η ομάδα στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ή θα μετακομίσει στο Παγκρήτιο;

«Είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για τέτοια θέματα. Ωστόσο, δεν σας κρύβω ότι υπάρχει η σκέψη να παραμείνουμε τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο στο «Γεντί Κουλέ». Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα νέο γήπεδο στον ΟΦΗ. Αυτό, όμως, είναι χρονοβόρο, οπότε θα κοιτάξουμε την νέα σεζόν, το «Θ. Βαρδινογιάννης» να πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνονται αγώνες της Superleague. Φέτος, ο κόσμος δίνει βροντερό «παρών» σε όλα τα παιχνίδια. Δημιουργεί μια «καυτή» έδρα και μας βοηθάει πάρα πολύ στα παιχνίδια, αφού μας δίνει ώθηση για την νίκη. Μέχρι να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο, θα θέλαμε να παίζουμε στο «Θ. Βαρδινογιάννης», αλλά αυτό θα το δούμε στο τέλος της σεζόν».

-Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα συγχαρητήριά μας για την εκλογή σας ως δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την τιμή που μου έκανε ο κόσμος του Ηρακλείου να με εκλέξει δημοτικό σύμβουλο. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να προσφέρω στον τόπο. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Κουράκης θα με τοποθετήσει στο κομμάτι του αθλητισμού, χώρο που γνωρίζω καλύτερα και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρω».

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

πηγη:mikriliga.com

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο