Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Εκτός αποστολής για το ματς με την Δόξα Δράμας έμεινε ο Φραντς Μπερτίν καθώς κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Αϊτινός αμυντικός βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έντσον Ταβάρες για το φιλικό παιχνίδι με το Κατάρ που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη. Μάλιστα, ο 27χρονος αναχώρησε ήδη για το Ντουμπάι όπου και θα επιστρέψει στην Κρήτη την Πέμπτη.


Και βέβαια, εδώ δημιουργούνται ερωτηματικά για τον λόγο που επέλεξαν στον ΟΦΗ να κάνουν γνωστή την απουσία του από το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας αφού δεν γίνεται να ενημερώθηκαν στην Κρητική ομάδα την τελευταία στιγμή για την αποχώρηση του.

Όπως και να έχει η απουσία του είναι σημαντική αν και θα καλυφθεί εκ των έσω με την τοποθέτηση του Μανώλη Λιαπάκη στο κέντρο της άμυνας όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον Μανώλη Ψωμά. Ο τελευταίος θα αναλάβει την επιτήρηση του Μαρκόφσκι που αποτελεί τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή της Δόξας Δράμας.

Από εκεί και πέρα, μεγάλη έκπληξη αποτελεί η είσοδος του Ουκάρ στην αποστολή καθώς ο Γάλλος συμμετείχε στην 19αδα που ανακοινώθηκε έχοντας κάνει μόλις μια προπόνηση, την σημερινή, από τότε που τραυματίστηκε.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Αναστόπουλος

Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Πίτσος, Αγρίτης, Μπούρμπος, Λιαπάκης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης.

Ερωτηματικό η 11αδα
Με αυτά και με αυτά, πλέον αποτελεί ερωτηματικό η 11αδα για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Ο Αναστόπουλος φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του αν και λίγο-πολύ οι περισσότερες θέσεις είναι "καπαρωμένες".

Ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ψωμά - Λιαπάκη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Όσο για τα άκρα της άμυνας, εφόσον επιλεγεί ο Πίτσος - τότε δεξια θα παίξει ο Μπούρμπος. Σε διαφορετική περίπτωση με βάση όσα δοκίμασε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μπούρμπος θα πάει αριστερά και δεξιά θα επανέλθει ο Κιάσσος.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελούν οι Κατσικογιάννης, Κάλαϊτζιτς και Ζορμπάς ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι γνωστοί Γιακούμπου, Αγρίτης και Γκουεί.

πηγη:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο