Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Όταν το καλοκαίρι ήρθε στο Ηράκλειο ο Σαΐμπου Γιακούμπου, κανένας δεν πίστευε ότι ο Γκανέζος θα ήταν ο φετινός mvp.


O 24χρονος επιθετικός σκόραρε για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα χαρίζοντας ακόμα μια νίκη στον ΟΦΗ και όπως όλα τα φετινά γκολ έτσι και το χθεσινό στην Φυλή είναι πραγματικός "χρυσός".

Ο Γκανέζος φορ αναδεικνύεται σε πραγματικό "δολοφόνο" για τις αντίπαλες εστίες και πολύ περισσότερο "χτυπάει" εκεί που δεν τον περιμένει ο αντίπαλος. Όταν είναι νωχελικός και δεν δείχνει απειλητικός, τότε ο Γιακούμπου σκοράρει παίρνοντας το... σκαλπ του αντιπάλου.

Το ίδιος έκανε και στην Φυλή όπου ενώ ήταν εξαφανισμένος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Γιακούμπου στην μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε για να γίνει επικίνδυνος σκόραρε χαρίζοντας στον ΟΦΗ ένα σπουδαίο τρίποντο.

Κάθε γκολ και νίκη!Ο Γιακούμπου σκόραρε για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά στην φετινή αγωνιστική περίοδο αφού είχε πετύχει ένα από τα γκολ του ΟΦΗ στον αγώνα κυπέλλου με την Χερσόνησο.

Αν όμως γύρισετε πίσω τον χρόνο, θα σκεφτείτε ότι κάθε γκολ του Γιακούμπου έχει ως αποτέλεσμα και ένα τρίποντο για τον ΟΦΗ με τα γκολ του να γίνονται... χρυσά.

Το προηγούμενο Σάββατο σκόραρε το γκολ της νίκης απέναντι στον Λεβαδειακό, όπως ακριβώς συνέβη και στην Φυλή ενώ στη Νίκαια το δικό του γκολ ήταν αυτό που έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να αφαιρέσει το προβάδισμα του Ιωνικού.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο