Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010
Ήρθε λοιπόν η πολυπόθητη νίκη στη Φυλή. Πολλοί μπορεί να την θεωρούσαν αυτονόητη, δεν ήταν όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Θρασύβουλος μπορεί να στερείται οπαδών, διαθέτει όμως μια πολύ καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα, “ποτισμένη” με την εμπειρία της κατηγορίας που θα βρίσκεται στα υψηλά πατώματα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, αν δεν υποκύψει στα οικονομικά της προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλες σχεδόν τις ομάδες της κατηγορίας.

Μια ματιά στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της μπορεί να μας πείσει γι’ αυτό:


· Θρασύβουλος – Ιωνικός 4-1

· Διαγόρας – Θρασύβουλος 0-0

· Θρασύβουλος – Τρίκαλα 2-0

· Λεβαδειακός - Θρασύβουλος 2-2

· Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 2-0

· Θρασύβουλος – Δόξα Δράμας 4-1

· Εθνικός Αστέρας – Θρασύβουλος 1-1

Μία μόνο ήττα και αυτή στο Αγρίνιο από τον, εκ των πρωτοπόρων, Παναιτωλικό και εύκολες νίκες στην Φυλή απέναντι σε καλές για την κατηγορία ομάδες.

Πολύ σημαντική νίκη λοιπόν για πολλούς και διάφορους λόγους για τον Ο.Φ.Η.. Καταρχήν απομακρύνθηκε από τον αντίπαλο του, που πιστεύω θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τουλάχιστον την είσοδο του στα play off.

Επίσης τόνωσε την ήδη ανεβασμένη ψυχολογία του, χτίζει νοοτροπία νικητή και θα πάει τώρα στην διακοπή του πρωταθλήματος φορτσάτος απ’ όλες τις απόψεις, για να γεμίσει τις μπαταρίες του μετά το δύσκολο πρόγραμμα στο οποίο ανταπεξήλθε επιτυχώς και θα δουλέψει εν ηρεμία μαζί με τον νέο προπονητή πάνω στις όποιες αδυναμίες, ώστε να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι έστειλε μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι φέτος τα ψέματα τέλειωσαν, Ο Ο.Φ.Η. είναι δυνατός όχι μόνο στην εξέδρα αλλά και εντός του αγωνιστικού χώρου και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του και να του κλέψει την άνοδο.

Πολλοί μπορεί να πουν “ Έλα μωρέ τώρα τον Θρασύβουλο νίκησε”, μπορεί να έχουν και δίκιο, δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα στον μαγικό κόσμο την Β Εθνικής, ουπς….της Football League ήθελα να πω.
Αρθρογραφος : Μ,ΡS

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο