Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010
ΤΗΝ Κυριακή θα είμαστε πανέτοιμοι. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να υλοποιηθεί ο στόχος της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο τεχνικό του ΟΦΗ κ. Νίκο Αναστόπουλου ανήκει η παραπάνω επισήμανση. 
Ο κ. Αναστόπουλος σήμερα το μεσημέρι είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια. 
Αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο τελευταίο αγώνα που έδωσε η ομάδα μας στο Αγρίνιο και στη συνέχεια στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό:


"Ο αγώνας που δώσαμε στο Αγρίνιο είναι ένα ματς και τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Το αποτέλεσμα του δεν θα κρίνει το πρωταθλητή. Απομένουν 5 αγώνες για να λήξη ο Α γύρος αυτό επιβεβαιώνει το παραπάνω. Στο Α μέρος είμαστε καλοί σε σχέση με το τι είχε δείξει η ομάδα μας στα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα στους αγώνες με Δόξα και Εθνικό Αστέρα. Έχω πει ότι η ομάδα μας έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όμως ποτέ δεν ξεφεύγουμε από το στόχο μας που είναι η νίκη. Εφόσον η νίκη συνοδευτεί και από καλό θέαμα έχουμε το ιδανικό. Στο Αγρίνιο το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Όσες φορές και εάν παίξουμε ξανά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τα ίδια λάθη. Όπως καταλαβαίνετε για μας σήμερα υπάρχει μόνο ο αγώνας με τον Πανθρακικό. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι στην έδρα μας και θέλουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε περαστικά στον Ουκάρ. Είναι ο τέταρτος παίκτης μας που μπαίνει στο χειρουργείο. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη την Κυριακή. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι να μιλάει αλλά να δουλεύει στο γήπεδο. Φυσικά και των παικτών η δουλειά τους είναι να είναι έτοιμοι όταν θα ζητήσει ο προπονητής να χρησιμοποιηθούν.
Δεν υπάρχει θέμα κάμψης. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι από την ημέρα που έχω έλθει στον ΟΦΗ έχουμε δώσει 8 ματς. Στα 6 οι παίκτες μου έχουν δώσει το παραπάνω. Πρέπει να ομολογήσω ότι σε όλα τα ματς οι παίκτες μου προσπαθούν και δίνουν το παραπάνω, όμως όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο ορισμένες φορές δεν έχει βγει αυτό που θέλουν. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ σημαντικό η μεγάλη διάθεση που έχουν. Πιστεύω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών μας έβγαλε από το ρυθμό μας. Και στην άμυνα και στην επίθεση είναι ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα. Θα φέρω ένα παράδειγμα: Εάν διαπιστώσουμε ότι σε έναν αγώνα κάνουμε 5 λάθη, στόχος μας είναι στο επόμενο παιχνίδι να τα μειώσουμε. Πάντα λέω αυτό που πιστεύω, δηλαδή την αλήθεια.
Είπαμε στους παίκτες μου στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό ότι θα κερδίσουμε το ματς. Έγινε μια φάση που όσες φορές και να ξαναγίνει ο αγώνας δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Το νοιώθαμε ότι αυτό το ματς θα το κερδίσουμε. Δυστυχώς για μας στο Β μέρος μας παρουσιάσθηκαν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Όμως όπως είπα και πιο πάνω έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς κρίνουμε συνολικά την ομάδα μας και όχι τα άτομα.
Υπολογίζω όλους τους παίκτες. Ήδη έχω πει στους παίκτες ότι η φιλοσοφία και η λογική μου είναι ότι πρέπει να έχουμε 20 ποδοσφαιριστές έτοιμους από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς. Είτε βασικός είτε αναπληρωματικός πρέπει να είναι έτοιμος ο κάθε παίκτης. Αυτή είναι η δουλειά του κάθε παίκτη. Στο έξτρα πριμ και οι 20 παίκτες το παίρνουν. Ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει εάν πρέπει να παίξει ένας 90 λεπτά ή λιγότερο. Οι μεταγραφές δεν με απασχολούν σήμερα. Ούτε ότι τραυματίστηκε ο Ουκάρ, αλλάζει τη σκέψη μας. Σήμερα μόνο ο Πανθρακικός είναι στο μυαλό μας. Έως τις 19/12 δεν μπορούμε να πούμε τίποτε για μεταγραφές. Είμαι από τους προπονητές που εάν κρίνω ότι πρέπει να φύγει ένας παίκτης δεν θα βάλω μεσάζοντες για να του το πουν, αλλά πηγαίνω εγώ ο ίδιος προσωπικά και τον ενημερώνω για τη θέση που έχω. 


ΕΠΙΣΗΣ ο κ. Αναστόπουλος στις ερωτήσεις που δέχθηκε ανέφερε: 
-Το ρόστερ της ομάδας μας είναι μεγάλο. 
-Ο Ρόβας μετά τις 15/1/11 θα επιστρέψει στο προπονητικό πρόγραμμα. 
-Δεν με ενδιαφέρει εάν ένας παίκτης είναι χρυσοπληρωμένος. Αυτό που μετράει είναι η ομάδα. 
-ΕΑΝ ασχοληθούμε τώρα με μεταγραφές θα χάσουμε το δάσος. 
-Στα 8 ματς που έχουμε δώσει στο διάστημα που είμαι στον ΟΦΗ, έχουν χρησιμοποιηθεί 17 παίκτες. 
-Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο σκοράρουν όλοι οι παίκτες. Όχι μόνο οι επιθετικοί. 
- ΓΙΑ να μπορεί να γίνει η προπόνηση χρειάζονται 23 παίκτες. Οι τερματοφύλακες είναι μια άλλη ιστορία. 
-ΟΙ Καρακατσάνης, Κοκκινάκης, είναι στρατευμένοι. 
-Έχουμε μικρούς στην ομάδα μας και πρέπει να τους προσέξουμε. 
-ΤΗΝ τύχη σου τη προκαλείς. Η ήττα δεν είναι στη σκέψη και στη νοοτροπία μας. Όμως ήλθε η ήττα στο Αγρίνιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως εμείς συνεχίζουμε τη νοοτροπία που έχουμε: Θέλουμε τη νίκη όπου κι αν αγωνίζεται η ομάδα μας.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο