Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει η τελική επαφή ανάμεσα στο Νίκο Μαχλά και τον Λάμπρο Χούτο για την επικείμενη μεταγραφή του.


Με την πλευρά του 31χρονου επιθετικού ήδη έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία και πλέον απομένει να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ακόμα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά για να οριστικοποιηθεί ή όχι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του Λάμπρου Χούτου αλλά και του Νίκου Αναστόπουλου, όπως έχουμε τονίσει το τελευταίο που ενδιαφέρει τον έμπειρο φορ είναι το οικονομικό.

Πολύ περισσότερο, ο ίδιος επιθυμεί να παίξει στον ΟΦΗ και να φορέσει την φανέλα της Κρητικής ομάδας προκειμένου να αποδείξει την αξία του. Το θέμα απόκτησης του Λάμπρου Χούτου θα έχει "κλείσει" το αργότερο μέχρι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και στην συνέχεια θα πάρουν σειρά και άλλες υποθέσεις...

Συνάντηση και με ΜονιάκηΑσφαλώς, το θέμα που "καίει" τον ΟΦΗ δεν είναι μόνο αυτό του Χούτου αλλά και εκείνο του Μανώλη Μονιάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος μεσοαμυντικός αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να συζητήσουν πάνω στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

athleticradio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο