Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Εξώδικο στην εφημερίδα «Γαύρος» έστειλε ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του στις 25 Νοεμβρίου, όπου αποκαλούσε τον Εργοτέλη «ΟΦΗ 2010»

Το εν λόγο πρωτοσέλιδο ήταν στην εφημερίδα την επόμενη ημέρα του 2ου ημιχρόνου της αναμέτρησης Εργοτέλης-Ολυμπιακός και ο χαρακτηρισμός αυτός οδήγησε τους ανθρώπους του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 στο εξώδικο τονίζεται ότι σκοπός και ρόλος του συλλόγου δεν είναι να κρίνει την ποιότητα της εφημερίδας, αλλά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην άνευ λόγου χρήση της εταιρικής ταυτότητας της ομάδας.

Επισημαίνεται επίσης στο εξώδικο ότι είναι η 3η φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα χρησιμοποιεί απαξιωτικά λόγια για τον ΟΦΗ και μαζί για το Ηράκλειο και την Κρήτη και κάθε περαιτέρω αναίτια αναφορά του ονόματος του συλλόγου θα θεωρηθεί δυσφήμιση και θα κινηθεί σε κάθε νόμιμη διαδικασία. Κλείνοντας γίνεται παράκληση να κρατηθεί κάθε γραφικότητα και αστειότητα μακριά από τον ανεξάρτητο ΟΦΗ του 2010.

sporfm

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο