Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010
Β' ΕΘΝΙΚΗ (16:00)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΦΗ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Τρικάλων)
(49' Γκουέϊ σουτ)
Στο 75' δοκάρι ο Γιώτας

Τρίκαλα (Γιώργος Μπένος): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (61' Ριζογιάννης), Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης (67' Στεπάνοβιτς), Μίνγκας, Γιώτας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (78' Σπασόγεβιτς). 
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
 Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Ψώμας, Μπερτίν, Μονιάκης, Καλαϊτζίτς, Ούκαρ, Ζορμπάς (66' Σταυρακάκης), Αγρίτης (77' Μανούσος), Γιακούμπου, Γκουέϊ (80' Βλόνταρτσικ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος (Αθηνών), Απτόσογλου (Κιλκίς)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τελκίνσκι - Μονιάκης, Ζορμπάς, Αγρίτης, Μπούρμπος, ΣταυρακάκηςΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: 
Την τελευταία φορά που ο ΑΟΤ γνώρισε την ήττα στην έδρα του, ήταν στις 3 Φεβρουαρίου του 2008 από τον Πυρσό Γρεβενών για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής! Τελικά, οι παίκτες του Γιώργου Μπένου (έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κυανέρυθρων") το απόγευμα της Κυριακής δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αήττητο στην έδρα τους καθώς ήττηθηκαν με 1-0 από τον ΟΦΗ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με ωραίο σουτ στο 49' ο Μαρκ Γκουέϊ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κρητική ομάδα με τον Νίκο Αναστόπουλου στον πάγκο της, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Λιβαδειάς)
(4', 12' Μπάρκογλου σουτ, 55' Ζαχάρια σουτ, 63' Πόποβιτς σουτ)
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (75' Κοτίτσας), Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Σερζίνιο, Ταραλίδης (67' Τάσιτς), Ναπολεόνι, Μπάρκογλου (50' Ζαχάρια), Πόποβιτς. 
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Γκόγκας (74' Φραγκής), Διαμάντης, Γκίκας (31' Γιαννιτσανάκης), Αντόνι, Λουάμο (59' Παυλής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξανδρόπουλος, Τσιμίκος (Αχαϊας)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τριποτσέρης, Κόλτζος - Χωριανόπουλος ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: 
Την πρώτη του νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε ο Λεβαδειακός με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα, καθώς επιβλήθηκε των "ερυθρολεύκων" με σκορ 4-0. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα σ' όλη τη διάρκεια του ματς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και δίκαια κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι μόλις στο 12' προηγούνταν 2-0 με τέρματα που σημείωσε ο Μπάρκογλου. Στην επανάληψη οι Βοιωτοί δεν επαναπαύτηκαν και πέτυχαν αλλά δύο τέρματα με τους Ζαχάρια (55') και Πόποβιτς (63').
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΠΜΑΣ Αγρ. Αστήρ)
(49' Χασιώτης κεφ, 64' Σαπάνης σουτ, 70' Ουέλινγκτον σουτ - 20' Ροντρίγκο κεφ)

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος (59' λ.τ Μερεσιώτης), Σαπάνης (88' Σαμουηλίδης), Χασιώτης, Τσούκλης (90' Κονέ), Γόγολος, Στεφανίδης, Ουέλινγκτον, Ναλμπάντης, Τσουκαλίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζο Παλατσίδης): 
Καρακώστας, Αγγελόπουλος (68' Αγγελόπουλος), Κουρτεσιώτης, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Βούκοβιτς (72' Σεμερτζίδης) , Ραονέ, Μπιτέλης (78' Κόσουτιτς), Ροντρίγκο, Χατζηρίζος, Κουτρομάνος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσηφίδης (Αθηνών)ΒΟΗΘΟΙ: Δανέζης, Κοσμάς (Αθηνών)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκλιοπίδης, Γόγολος - Δούκας, Κουτρομάνος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
 Την καλύτερη του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ομάδα του Ευόσμου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’ με κεφαλιά του Ροντρίγκο μετά από σέντρα του Κουρτεσιώτη, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε την ολική ανατροπή. Στο 49’ από κόρνερ του Τσουκαλίδη ο Χασιώτης με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Στο 64’ ο Σαπάνης με σουτ σε κενή εστία έκανε το 2-1 μετά από ατομική ενέργεια του Ναλμπάντη ενώ το τελικό 3-1 επετεύχθη στο 70’ με μονοκόμματο δεξί σουτ του Ουέλινκτον μετά από πάσα του Σαπάνη. Εντυπωσιακό παρών έδωσαν οι 150 φίλοι της Αναγέννησης ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν και περίπου 700 φίλοι των γηπεδούχων.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (Α' Δημ. Γυμν. Ηλιούπολης)
(24' Ηλιόπουλος σουτ, 64' Κάμπας σουτ)
Στο 52' δοκάρι ο Κρητικός
Στο 56' οριζόντιο δοκάρι ο Θάνος

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τακίδης, Ρουσάκης, Παραράς, Φούφουλας, Κάμπας, Στεφανίδης, Ηλιόπουλος (84' Μπέριος), Κρητικός (66' Νατσέφσκι), Θάνος (71' Βάρα), Ουρόσεβιτς, Σικαλιάς.
Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Τζωρμπατζάκης (46' Ζουμπουλάκης), Ηρακλής, Κισκαμπάνης, Τσάνα, Καραδήμος, Κουτρουμπής, Τεγούσης (61' Κατσαρός), Μαρουκάκης, Πινδώνης, Φαμπίνιο (74' Παπαναστασίου).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
 Γιαννουλάκης (Χανίων)ΒΟΗΘΟΙ: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου),  Δρανδάκης (Λασιθίου)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τακίδης, Ρουσάκης - Τσάνα, ΖουμπουλάκηςΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
 Δίκαιη επικράτηση για την Ηλιούπολη, που φέρεται να άφησε πίσω της το άσχημο "πρόσωπο" που παρουσίασε στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ευτύχησε να προηγηθεί στο 24ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ του πρωτοεμφανιζόμενου Ηλιόπουλου κι από εκεί και πέρα, δεν δυσκολεύτηκε να συντηρήσει το υπέρ της σκορ και να "σφραγίσει" τη νίκη της στην επανάληψη (64') με τέρμα του Κάμπα, αφού εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Αθανασόπουλου. Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια, ενώ την τελική τους επικράτηση, αναγνώρισε ακόμα κι ο αντίπαλος προπονητής.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Ρόδου)
(62', 86' Γεωργίου σουτ)
Στο 90+2' οριζόντιο δοκάρι ο Ζουρούδης
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Εξουζίδης (85' λ.τ. Χατζόπουλος), Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (66' Ρέγες), Γεωργίου, Προβατίδης (77' Σπάρταλης), Αγκιρίμπα, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
Πανθρακικός (Κώστας Βασιλακάκης): Κουτσόπουλος, Λόπεζ, Μπουντούρης, Παπουλής, Μαρσέλο, Ρόμπερτ (69' Καζάκης), Περπερίδης, Ζησόπουλος, Νατσούρας, Τζιωρτζιόπουλος (55' Μπαρμπούδης), Σουλτανίδης (55' Σίμωσης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)ΒΟΗΘΟΙ: Ντάλλας, Τσολάκης (Αθηνών)ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
 Σωστά στημένος, με υπομονή και προσανατολισμό στο παιχνίδι του, ο Διαγόρας άφησε στην άκρη τα γνωστά του προβλήματα, κοίταξε το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό και πήρε δίκαια, ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-0. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης παρέταξε την ομάδα του με τον καθιερωμένο σχηματισμό, 4-2-3-1, αλλά αρκετές αλλαγές προσώπων και πολλές εναλλαγές θέσεων και ρόλων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κυρίως στην επιθετική γραμμή. Δεν δίστασε μάλιστα να ξεκινήσει στο αρχικό του σχήμα έναν ποδοσφαιριστή που μετρούσε δύο συμμετοχές ως αλλαγή, μία για το θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στη Ρόδο και άλλη μία στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ. Ο λόγος, για τον Φώτη Γεωργίου. Τον 25χρονο μεσοεπιθετικό που μετατράπηκε σε πρόσωπο του αγώνα, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Ο Αρτινός , ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανθρακικού πρώτα στο 62' και έπειτα στο 87'.
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ (Εγκατ. Ελληνικού)
(46' Περέιρα σουτ - 20' Ντε Φαρία σουτ, 85' Άλβες σουτ)

Στο 10' οριζόντιο δοκάρι ο Κοκκίνης

Εθνικός (Νίκος Γκουλής): Συμεωνίδης, Ψιάνος, Σύρος, Κοκκίνης, Κορακάκης, Φαρινόλα (82' Καραχάλιος), Ουαταρά, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Περέιρα (73' Κωστάκης), Χανιώτης.
Ιωνικός (Γιάννης Πετράκης): Αδαμόπουλος, Βλάχος, Μελαμπιανάκης, Μακράκης, Δελήμπασης, Πέτρου, Πασάς (66' Άλβες), Κωνσταντινίδης, Ρουσάκης (61' Σάλτο), Σιστόν (86' Γιόνδης), Ντε Φαρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτση (Πειραιά)ΒΟΗΘΟΙ: Κουτσούμπου, Κοντίζας (Πειραιά)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ψιάνος - Πασάς, Μελαμπιανάκης, Αδαμόπουλος, ΣάλτοΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
 Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νεάπολης επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο Ελληνικό και συνέχισε τη θετική παράδοση που έχει "χτίσει" τα τελευταία χρόνια κόντρα στους Πειραιώτες. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη πέτυχαν οι Ντε Φαρία (20') και Αλβες (85'). Να σημειωθεί ότι ο Περέιρα είχε ισοφαρίσει στο 46' για την ομάδα του Νίκου Γκουλή που στο 10' είχε δοκάρι με τον Κοκκίνη.



Πηγη: Mikriliga

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο