Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Καυστικός μιλώντας με την γλώσσα της αλήθειας ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για όλους και για όλα.

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και επέρριψε ευθύνες σε όποιους καταστροφολόγουν για το μέλλον του ΟΦΗ. Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα παραμείνω μέχρι ο ΟΦΗ να γίνει ξανά μεγάλος».


Ο υπηρεσιακός πρόεδρος του ΟΦΗ μιλώντας στο Νίκο Μαρκάκη αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ζντράβκο Πόποβιτς δίχως να απαντήσει σε όλα όσα του καταλόγισε ο Κροάτης μεσοεπιθετικός. 

Μιλώντας για τον 27χρονο τόνισε ότι «είμαι πολύ στενοχωρημένος από το τι έγινε στην υπόθεση του Πόποβιτς. Δυστυχώς περικλείεται από ένα κακό περιβάλλον». Ακόμα ο Μαχλάς τόνισε ότι έχουν απομείνει λεπτομέρειες για την μεταγραφή του Μαρκ Γκουεί και ότι ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στον βαθμό του δυνατού».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στον Athletic Radio 104,2:

Για την παρουσία του ίδιου και του Μανώλη Βρέντζου στην Αθήνα: «Είναι καλό να γνωρίζει ο κόσμος πως ότι κάνουμε γίνεται με σκοπό να δημιουργηθεί μια ποιοτική ομάδα. Βρισκόμαστε στην Αθήνα με τον κύριο Βρέντζο όχι μόνο λόγω της κλήρωσης αλλά και επειδή μπήκαν στην τελική ευθεία οι μεταγραφές των Γκουεί, Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη».

Για την μεταγραφή του Μαρκ Γκουεί: «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Γκουεί αλλά και προφορικά με τον Εθνικό Αστέρα. Απομένουν τα τυπικά, δηλαδή να πέσουν οι υπογραφές ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Περιμένουμε να υλοποιηθούν όλα όσα έχουμε πει προφορικά».

Για τις υποθέσεις των Σοϊλέδη – Νικλητσιώτη:«Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κύριο Μώραλη για τις περιπτώσεις των Σοϊλέδη – Νικλητσιώτη. Ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει οριστικά. Είναι καλό που βρισκόμαστε στην Αθήνα επειδή θα γίνουν από κοντά οι επαφές ώστε να ολοκληρωθούν αυτές οι περιπτώσεις. Ο προπονητής μας, ζήτησε κατά κύριο λόγο τον Σοϊλέδη και στην συνέχεια το Νικλητσιώτη ώστε να βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ».

Για την περίπτωση του Κένταλ Ουκάρ: «Είμαστε σε πλήρη συννενόηση με τον κύριο Χατζηνικολάου όπου μας καθοδηγεί για ότι χρειάζεται η μεταγραφή. Ο Ουκάρ είναι ένας παίκτης που κατά την άποψη μου μπορούμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα αλλά δεν είναι θετικά τα πρώτα μηνύματα. Είναι ένας παίκτης αρκετά ποιοτικός, τον έχω παρακολουθήσει αρκετά και είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο γιατί δεν είναι στο χέρι μας αν θα τον πάρουμε».

Για την ενίσχυση στην επίθεση: «Έχει πει ότι θα αποκτηθούν άλλοι δύο επιθετικοί. Αν κλείσει θετικά το θέμα του Γκουεί, κινούμαστε για την περίπτωση του Νικλητσιώτη και «κλείνουμε» σε αυτήν την θέση. Με την περίπτωση του Γιακούμπου, επικοινωνήσαμε με τον μάνατζερ του. Σίγουρα, έχει καθυστερήσει όμως υπήρχε μια παραπληροφόρηση προς εμάς. Δεν αποτελεί πρώτη επιλογή μας και θέλουμε να τον δούμε από κοντά».

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Υπάρχουν περιπτώσεις που τις παρακολουθούμε αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Πρέπει να κρατάμε κλειστά τα χαρτιά μας και δεν θέλουμε να λέμε κάτι όταν δεν οριστικοποιηθεί κάτι. Η ομάδα χρειάζεται δύο στόπερ. Ο Χαριτωνίδης έδειξε καλά στοιχεία, αρέσει στον προπονητή και υπάρχει θετική άποψη. Όσον αφορά τον Ραπτάκη, θα κάνουμε μια ακόμα συζήτηση και θα δούμε που θα καταλήξει».

Για τον τραυματισμό του Βασίλη Ρόβα: «Μας στοίχησε πολύ ο τραυματισμός του Βασίλη γιατί όλοι πιστεύουμε πολύ στην αξία του. Θα ήταν παίκτης – κλειδί για την ομάδα μας. Από την στιγμή που στάθηκε άτυχος θα πρέπει να δούμε αν μπορέσουμε να αναπληρώσουμε το κενό του μέσα από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης σε αυτήν την θέση. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ 20 παίκτες και θα ανέβει αυτός ο αριθμός στους 25. Με την ενίσχυση που κοιτάζουμε να κάνουμε πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στις 12 Σεπτεμβρίου».

Για τις εμφανίσεις του ΟΦΗ στα φιλικά παιχνίδια:«Δεν φοβάμαι καθόλου την ομάδα και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Αυτήν την στιγμή δεν είναι μεγάλο κριτήριο τα φιλικά. Γίνονται δοκιμές εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Σε κάθε φιλικό έγιναν πολλές αλλαγές και από ότι θυμάμαι η μοναδική φορά που αγωνίστηκε το 80% των βασικών ήταν με τον Παναιτωλικό που κάναμε και πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα είμαστε πλήρεις έτοιμοι ώστε να ανταπεξέλθουμε».

Για το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ: «Φέτος, είμαστε πιο ενισχυμένοι και με τις μεταγραφές που θα έρθουν, ελπίζω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί. Δεν συγκρίνεται με την περσινή ομάδα και για εμένα είναι πλέον έτοιμη. Ο προπονητής ξέρει τι θέλει ώστε να ενισχυθεί η ομάδα».

Για τον Ζντράβκο Πόποβιτς: «Δεν με ενδιαφέρει τι έχει πει ο Πόποβιτς. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο και να κατηγορώ τον Πόποβιτς γιατί πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και μας βοήθησε σημαντικά στο περσινό πρωτάθλημα. Είμαι τύπος που δεν μου αρέσει να κατηγορώ ανθρώπους. Είμαι πολύ στενοχωρημένος από το τι έγινε στην υπόθεση του Πόποβιτς. Δυστυχώς περικλείεται από ένα κακό περιβάλλον. Ξέρω πολύ καλά τι δηλώσεις έκανε. Δεν πρόκειται να του κρατήσω κακία. Περιμέναμε τον Ατρόμητο ώστε να τον αφήσει ελεύθερο. Με τον Πόποβιτς είχαμε συμφωνήσει αρκετό καιρό, όλες οι άλλες πληροφορίες που έπαιρνα ήταν με τον μάνατζερ του. Κάθε φορά έβγαινε και κάτι παραπάνω, όλο με καθυστερούσε. Όμως επέμενα για τον ποδοσφαιριστή που μας έδωσε τόσα πολλά και τον εκτίμησα σαν χαρακτήρα. Είχα συμφωνήσει με τον Ατρόμητο την προηγούμενη εβδομάδα παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Έφτασα στο σημείο να παρακάμψω κάποια πράγματα. Επικοινώνησα με τον κύριο Αγγελόπουλο όπου και συμφωνήσαμε σε όλα. Πριν μιλήσω μαζί του, μίλησα με τον Πόποβιτς. Συμφώνησε ο Ατρόμητος και ο Πόποβιτς και μετά την επόμενη μέρα έμαθα ότι συναντήθηκε με τον κύριο Κομπότη. Έμαθα μάλιστα ότι ο Πόποβιτς πήρε χρήματα πριν καν υπογράψει. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα που δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή και κανέναν μάνατζερ. Ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλα. Δεν πρόκειται να πω τίποτα κακό για τον Πόποβιτς. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ καλό παιδί και καλός χαρακτήρας. Το είπα και στον ίδιον μιλώντας μαζί του για 45 λεπτά και πραγματικά δεν έχω παρακαλέσει κανέναν όσο εκείνον».

Για το τελικό «ναυάγιο»: «Είναι απίστευτα πράγματα όσα μας έλεγε ο μάνατζερ του. Είναι ντροπή να βγαίνουν κάποιοι να «λασπώνουν» ανθρώπους και χαρακτήρες. Τέρμα ο Πόποβιτς και ο κάθε Πόποβιτς. Δεν κρεμόμαστε από κανέναν. Ο ΟΦΗ έχει ιστορία και είναι η τελευταία φορά που μιλάω για αυτόν».

Για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ: «Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι μπροστά σαν πρόεδρος του ΟΦΗ. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα. Θέλουμε την βοήθεια όλων, όμως με αξιοπρέπεια. Από μεγάλη ομάδα, την κάναμε μαγαζάκι. Ξέρετε τι γίνεται στο Ηράκλειο. Όλοι μιλάνε αλλά δεν προσφέρει κανένας. Καλώ τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει για να φτιάξουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε. Και ο δήμαρχος είναι κοντά παρόλο που δεν έχει την δυνατότητα να βοηθάει. Η ομάδα είχε καταντήσει να γίνει παραμάγαζο. Θα την κάνουμε ξανά μεγάλη. Είμαι μπροστά και θα παραμείνω μέχρι να βρεθούν λύσεις. Δεν θα αφήσω την ομάδα μέχρι να ορθοποδήσει. Ο ΟΦΗ δεν είναι μαγαζάκι για να παρακαλάει τον κάθε άνθρωπο να μπει στο συμβούλιο. Για όλες τις ομάδες, το πρόβλημα είναι οικονομικό. Όμως δεν θέλω να υπάρχει μιζέρια. Δεν με ενδιαφέρει να μείνει αυτή η ομάδα στην Β΄ Εθνική. Κανένας δεν είναι άξιος να την ρίξει στην Δ΄ Εθνική. Αυτό που θέλω να περάσω στον κόσμο είναι ότι όλοι μας πρέπει να προσφέρουμε ξεχωριστά σε αυτήν την ομάδα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για μίζερα πράγματα και καταστροφολογίες. Τώρα δίνουμε τον αγώνα μας επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι έκαναν την ομάδα να μην πω τι. Δίνουμε τον αγώνα μας και τα λόγια είναι πλέον περιττά».

Για την προσφυγή του ΟΦΗ στο CAS: «Πιστεύω στις δικαστικές αρχές και ότι το ευρωπαϊκό δικαστήριο θα κάνει ότι πρέπει. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η κατάληξη. Αυτήν την στιγμή περιμένουμε την απόφαση που θα έρθει στα τέλη του μήνα. Αν είναι θετική η απόφαση, περιμένω και τους υπόλοιπους ανθρώπους να έρθουν στην ομάδα και να βοηθήσουν. Γιατί μάλλον σε κάποιους δεν αρέσει η Β΄ Εθνική».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο