Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010
Ξεκινάει η ακαδημία του ΟΦΗ καθώς ξεκινούν οι εγγραφές ενώ αναμένονται καινοτομίες προς το συμφέρον των παιδιών.

H ακαδημία του ΟΦΗ ξεκινάει το μεσημέρι της Δευτέρας και πλέον άπαντες ευελπιστούν ότι τα "φυντανάκια" θα αρχίζουν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 4 το μεσημέρι.

Τα παιδιά της ακαδημίας θα γίνουν στα γήπεδα του Candia Maris και του Calcetto μετά την συγχώνευση των ακαδημιών και πληροφορίες για εγγραφές μπορείτε να κάνετε στα τηλέφωνα: 6973820496, 28103177777


Καινοτομίες στην ακαδημία του ΟΦΗ
Σε σημαντικές κινήσεις προχωράει η ακαδημία του ΟΦΗ, εκσυγχρονίζοντας τόσο το επίπεδο των προπονητών όσο και την δουλειά που γίνεται. Χαρακτηριστικά είναι όλα αυτά που λέει ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΟΦΗ, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, που αποκαλύπτει ότι «κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο και για αυτόν τον λόγο φέτος προχωρήσαμε στην πρόσληψη προπονητή τερματοφυλάκων (σημ. Σάκης Παγωμένος) στις ομάδες που προπονούνται στο ΒΑΚ. Επίσης προχωρήσαμε στην πρόσληψη προπονητή που ασχολείται αποκλειστικά με τις μικρές ηλικίες, κάνοντας εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής κατάρτισης. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι αποφασίστηκε να βρεθούν προπονητές της ακαδημίας στην Ευρώπη, παρακολουθώντας από κοντά τις προπονήσεις μεγάλων συλλόγων και των τμημάτων υποδομής τους, ενώ θα έρθει στην Κρήτη εκπαιδευτής από την ΟΥΕΦΑ που είναι εξειδικευμένος στις μικρές ηλικίες».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο