Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010
Το ΟΦΗ-CRETA-NEWS  σας παρουσιάζει το ρόστερ της ομάδος μας.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Με την απόκτηση του Μπαρτζώκα και την παραμονή του Βεζυρίδη ο ΟΦΗ έχει την έμπειρη ίσως δυάδα τερματοφυλάκων στην κατηγορία ενώ πίσω τους δύο ταλαντούχοι Κασμερίδης και Ξενοδόχωφ. Η κρητική ομάδα είναι θωρακισμένοι στη θέση κάτω από τα γκολπόστ όπου ο Βεζυρίδης θα έχει τον πρώτο λόγο αλλά και οι υπόλοιποι είναι κοντά στην ενδεκάδα.


ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΜΠΑΚ: ο Πίτσος με τον Μονιάκη συγκροτούν το δίδυμο των αριστερών μπακ με τον πρώτο να έχει κερδίσει πόντους για την βασική ενδεκάδα. Και εδώ πάντως υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να προσφέρουν αν χρειαστεί ο Καρακατσάνης,ο Μπούρμπος και στην έσχατη περίπτωση ο Κιάσσος.

ΣΤΟΠΕΡ: Ο Ψωμάς που αποκτήθηκε φέτος θα αποτελέσει βασικό διδυμο με τον Μπερτίν. Από εκεί και πέρα για την θέση αυτή υπάρχουν ο Λιαπάκης ,ο Χαριτωνίδης και ο πιτσιρικάς ο Ζαχαράκης. Ουσιαστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ θα στηριχθεί σε τρεις έμπειρους και σε δύο ταλαντούχους παίκτες.

 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Για αυτή την θέση υπάρχουν οι Σταυρακάκης, Κιάσσος, και Μπούρμπος. Οι δύο πρώτοι έχουν το προβάδισμα ενώ ο τρίτος είναι ''πασπαρτού'' και μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του και για το δεξί άκρο της άμυνας. Το ίδιο ισχύει και για τον Κιάσσο που κι αυτός είναι παίκτης για πολλές θέσεις.


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ: Για την θέση αυτή αποκτήθηκε ο Σοϊλέδης αλλά εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Ουκάρ που επίσης ήρθε φέτος. Στα φιλικά έπαιξε από αριστερά και ο Ζορμπάς ενώ υπολογίζονται και οι Μπούρμπος, Καρακατσάνης και ο Κιάσσος.

ΚΕΝΤΡΙΚΆ ΧΑΦ: Πολλές οι λύσεις για τον Χατζηνικολάου στα αμυντικά χαφ. Στον έμπειρο Καλαϊτζιτς ήρθαν να προστεθούν οι Βερόν, Ουκάρ, Λιαπάκης (αγωνίζεται εξίσου καλά και ως εξάρι) Κατσικογιάννης και ο Ρόβας με τον τελευταίο να λείπει για 6 μήνες περίπου λόγω του τραυματισμού του. Σαν αμυντικό χαφ μπορεί να παίξει και ο Κιάσσος ενώ υπάρχει και ο Κοκκινάκης. Πιο μπροστά ως επιθετικά χαφ μπορούν να παίξουν οι Βερόν , Ουκαρ , Ζορμπάς, Νικλιτσιώτης.

ΔΕΞΙ ΧΑΦ: Ο Αγρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την θέση αυτή αλλά και εδώ ο Χατζηνικολάου μπορεί να υπολογίζει και σε άλλες λύσεις. Ο Κιάσσος, ο Μπούρμπος ,ο Μανούσος ,ο Ζορμπάς και ο Ουκάρ είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν βοήθειες από τα άκρα της δεξιάς πλευράς.

ΕΠΊΘΕΣΗ: Την τριάδα θα αποτελούν κατά βάση οι Βλόνταρτσικ, Γκουεϊ  και Γιακούμπου. Θα παίζουν οι δύο από τους τρεις ή ο ένας σε αυτή τη θέση ανάλογα με το σύστημα που θα χρησιμοποιεί ο Χατζηνικολάου. Μπορούν πάντως να παίξουν και οι τρεις αν χρειαστεί από τα πλάγια. Για την θέση του φορ υπολογίζεται και ο Νικλιτσιώτης.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο