Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
Πηγη: Athletic Radio
Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletic Radio 104,2 ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση του Ροντρίγκο που εντυπωσίασε με τον Εθνικό.


Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αποτέλεσε το alter ego του Σουμπίνιο στην ομάδα του Πειραιά την προηγούμενη περίοδο σκοράροντας 12 φορές σε 31 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletic Radio 104,2 ο ΟΦΗ έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ροντρίγκο που δεν συνεχίζει στον Εθνικό και αυτή η υπόθεση σχετίζεται άμεσα με την παρουσία του Αμπράμοβιτς μέχρι τώρα.

Ο Κροάτης δεν έχει πείσει μέχρι τώρα και δεν αποκλείεται όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, να αποτελέσει ακόμα και παρελθόν πριν καν γίνει παρόν.

Μειώνονται οι πιθανότητες για Πόποβιτς
Όσο περνούν οι ημέρες, μειώνονται ολοένα και περισσότερο οι πιιθανότητες για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης σύμφωνα και με όλες τις τελευταίες ενδείξεις δείχνει να είναι "όμηρος" του μάνατζερ του.

Τι εννοούμε με αυτό; Ότι παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στον ΟΦΗ, ο μάνατζερ του οδηγώντας στα άκρα τις σχέσεις του με την ομάδα - αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του - επηρεάζει και το μέλλον του 27χρονου αριστερού εξτρέμ.

Τι γίνεται με Κοιλιάρα
Όσον αφορά την περίπτωση του Κοιλιάρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Πανιωνίου για τον 25χρονο και πλέον στην ομάδα βρίσκονται σε θέση αναμονής.

Εξάλλου πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για τον άντιΠόποβιτς και μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας βρίσκονται παίκτες που είναι ικανοί να αποτελέσουν σημαντικά όπλα τη νέα σαιζόν.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο