Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
Πηγη: Athletic Radio
Ο Μανώλης Λιαπάκης μιλάει στο athleticradio.gr για τους λόγους που τον έφεραν στον ΟΦΗ και τους αγώνες στο "Γεντί Κουλέ"


Από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε το όνομα του στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ, εκδήλωσε την επιθυμία του να φορέσει τα "ασπρόμαυρα". Αυτήν την επιθυμία του δεν σταματάει να την εκδηλώνει ακόμα και τώρα λέγοντας στο athleticradio.gr ότι "αν και υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όταν δέχτηκα την πρόταση από τον ΟΦΗ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και με κόσμο. Βλέπεις φίλε άλλες ομάδες που παίζουν στην Σούπερ Λίγκα και τα γήπεδα τους είναι άδεια. Όμως αυτό που κάνει τον ΟΦΗ να ξεχωρίζει είναι ότι έχει στόχους και φιλοδοξίες. Και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή" είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Μανώλη Λιαπάκη.

Μιλώντας για τις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στον ΟΦΗ προσθέτει "η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και ευχάριστο. Όλα τα παιδιά με κάνουν να νιώθω μέλος της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό".

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα τονίζει ότι "αναμένεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν τρεις με τέσσερις ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν" λέει αρχικά και στην συνέχεια αναφέρεται στα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει ο ΟΦΗ... "Πρέπει να έχουμε διάρκεια σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Όμως το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε καθόλους βαθμούς στο Ηράκλειο. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και από εκεί και πέρα εκτός έδρας να μην αφήσουμε καθόλου βαθμούς. Μόνος στόχος είναι η άνοδος και πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας".

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε λόγο για πειθαρχία και νοοτροπία με τον Μανώλη Λιαπάκη να συμφωνεί με όσα είπε ο προπονητής του... "Η πειθαρχία είναι βασικό συστατικό για μια μεγάλη ομάδα αλλιώς δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Μέσα από αυτά τα στοιχεία θα προκύψει θετικό αποτέλεσμα και θα φανεί μέσα στο γήπεδο". Όσο για την συνεργασία με τον Σερραίο τεχνικό τονίζει ότι "η συνεργασία μας είναι άψογη μέχρι τώρα. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές πρέπει να εκτελούμε τις εντολές του και εγώ προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος".

Παράλληλα τονίζει ότι είναι θετικά τα μηνύματα που προκύπτουν από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αστέρα... "Σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν καλή. Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα".

Τέλος στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ... "Εύχομαι ότι στο τέλος της περιόδου θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο