Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010
Άμεση ήταν η αντίδραση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. στη ανάρτηση ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του Ηρακλή, η οποία αναφέρει ότι η Κρητική Π.Α.Ε. απέσυρε την την προσφυγή της, την οποία είχε καταθέσει στο CAS, για την αδειοδότησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.Για κίνηση εντυπωσιασμού κάνει λόγο ο Ο.Φ.Η. στη δική του ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ηρακλή αναφέρει: 
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ απέσυρε την προσφυγή της, την οποία είχε καταθέσει στο CAS, εις βάρος της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την ΕΠΟ, γεγονός, το οποίο συνιστά την πρώτη "κυανόλευκη" νίκη στο συγκεκριμένο δικαστικό επίπεδο».
Άμεσα αντέδρασε η Κρητική Π.Α.Ε. που με τη σειρά της ανακοίνωσε: 
«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με αφορμή δημοσιεύματα που την φέρνουν να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS κατά της απόφασης της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ που έκανε δεκτή σχετική έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής, κάνει γνωστό ότι η προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS για το παραπάνω θέμα ισχύει στο ακέραιο και περιμένει από το αρμόδιο δικαστικό όργανο της ΟΥΕΦΑ να κρίνει τη νομιμότητας της ή όχι. Ότι άλλο λέγεται είναι για λόγους εντυπωσιασμού».
Η αλήθεια όμως είναι… κάπου στη μέση. Ο Ο.Φ.Η. ναι μεν απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει εις βάρος του Ηρακλή, η οποία ήταν περισσότερο για ηθικούς και όχι τόσο για ουσιαστικούς λόγους, όχι όμως και την προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS κατά της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ο λόγος ήταν ότι οι Κρητικοί παράγοντες θέλουν με την κίνησή τους αυτή να εξοικονομήσουν χρόνο, αλλά και χρήμα. Η δικαίωση για τον Ο.Φ.Η. θα έρθει αν γίνει δεκτή η προσφυγή του κατά της απόφασης και δεν θα ήταν τίποτα περισσότερο από ηθική νίκη αν κέρδιζε μόνο αυτή κατά του Ηρακλή.
Έτσι προκειμένου να μην εκδικαστούν δύο υποθέσεις και χρειασθεί να ξοδευθούν περισσότερα χρήματα, αλλά και πιθανόν να καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν στον Ο.Φ.Η. η εκδίκαση της προσφυγής που έχουν καταθέσει θα εκδικαστεί από τρεις δικαστές, γύρω στις 15 Αυγούστου.
Πηγη: SporFM.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο