Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Παρά τη ρελάνς που επιχείρησε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΦΗ, ο Ζντράβκο Πόποβιτς έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Κομπότη και την Τετάρτη υπογράφει στον Λεβαδειακό


Το ρεπορτάζ που γράψαμε το μεσημέρι της Τρίτης ίσχυε μέχρι κεραίας. Ο Νίκος Μαχλάς επικοινώνησε το βράδυ της Δευτέρας με τους ανθρώπους του Ατρομήτου και τους ενημέρωσε ότι η πρόταση που οι ίδιοι του είχαν κάνει προ ημερών (να αποκτήσει δηλαδή ο ΟΦΗ ως δανεικό τον Κροάτη και να πληρώσει 100.000 στον Ατρόμητο για την απόκτησή του εάν και εφόσον κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα) ενδιαφέρει τους Κρητικούς. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Μαχλάς επικοινώνησε σήμερα και με τον παίκτη και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του, ωστόσο αφενός δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, αφετέρου ο Κροάτης είχε ήδη αποφασίσει να μεταβεί στη Λιβαδειά και να συζητήσει με τον Γιάννη Κομπότη.

Και πράγματι, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πόποβιτς με τον ατζέντη του Τσέντο Γκόστιτς ταξίδεψαν στη Βοιωτία και συμφώνησαν προφορικά με τον Λεβαδειακό που θα αποκτήσει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή από τον Ατρόμητο έναντι περίπου 100.000 ευρώ. Αύριο, μάλιστα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές που θα οριστικοποιήσουν τη μεταγραφή και θα δώσουν οριστικό τέλος στο πολύκροτο σίριαλ.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο