Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 17 Αυγούστου 2010
Στον Λεβαδειακό καταλήγει ο Πόποβιτς που άφησε τον ΟΦΗ στα κρύα του λούτρου. Τι είπε στο athleticradio.gr o μάνατζερ του.

Ο ΟΦΗ έχοντας συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους Περιστεριώτες, ωστόσο νωρίτερα το μεσημέρι μαζί με τον μάνατζερ του Τσέντο Γκόσπιτς συναντήθηκαν με τον Γιάννη Κομπότη φτάνοντας σε συμφωνία με τον Λεβαδειακό.

Την ίδια ώρα ο Μαχλάς έχοντας επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Κροάτη συμφωνούν για τον επόμενο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr η συνολική συμφωνία περιελάμβανε το ποσό ύψους 140.000 ευρώ. Οι 90.000 ευρώ περιελάμβαναν συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, οι 40.000 έξτρα πριμ σε περίπτωση ανόδου του ΟΦΗ και οι 10.000 ευρώ πριμ που αφορούν μπόνους συμμετοχών και γκολ.

Ωστόσο, ο Πόποβιτς με τον εκπρόσωπο του συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού δίχως να ενημερώσουν τον ΟΦΗ που περίμενε την οριστική απόφαση του Κροάτη - δίχως να έρθει ποτέ.

Γκόσπιτς: "Ότι έκανε ο ΟΦΗ σε έναν μήνα - το έκανε σε 1 ώρα ο Κομπότης"
Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του Πόποβιτς, Τσέντο Γκόσπιτς μιλώντας στο athleticradio.gr δηλώνει ότι "περιμένουμε από τον ΟΦΗ τόσο καιρό και δεν μας ενόχλησε κανένας. Ότι δεν έκανε ο κύριος Μαχλάς, το έκανε ο κύριος Κομπότης μέσα σε μια ώρα. Ήρθε στην Αθήνα, μας βρήκε και έδειξε ότι θέλει πολύ τον Ζντράβκο. Ο ΟΦΗ έχει τελειώσει για εμάς".

Πηγή: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο