Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010
ΟΦΗ και Χερσόνησος αναμετρώνται σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι του Παγκρητίου είναι το δεύτερο ανάμεσα σε Κρητικές ομάδες που γίνεται για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Βέβαια, η σημερινή αναμέτρηση έχει τόσο ιστορική σημασία για ΟΦΗ και Χερσόνησο αλλά και αγωνιστική - ιδιαίτερα για τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου μετά την ήττα από την Βέροια.


Με αλλαγές στην 11αδα ο ΧατζηνικολάουΟ Χατζηνικολάου έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν μια εύκολη νίκη προκειμένου να ξεχαστεί η ήττα από την Βέροια και παράλληλα να δοθεί μια ώθηση στον κόσμο εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και κυρίως εν όψει των δύο σερί εντός έδρας αγώνων.

Όσον αφορά την ενδεκάδα σίγουρη θεωρείται η τοποθέτηση του Άρη Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης καθώς όπως φάνηκε ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ θα πάρει την θέση του Ζορμπά ενώ δεξιά θα παραμείνει ο Αγρίτης. Στην επίθεση θα αγωνίζεται ο Γκουεί.

Ο Κένταλ Ουκάρ θα αγωνιστεί σαν 10αρι ενώ νέο πρόσωπο στην 11αδα θα αποτελέσει ο Κατσικογιάννης που θα παίξει μαζί με τον Λιαπάκη.

Ο Βεζυρίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ενδέχεται να δούμε τον Σταυρακάκη αντί του Κιάσσου ώστε να πάρει κάποιες ανάσες ενώ και αριστερά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μονιάκης αντί του Πίτσου με τους Μπερτίν-Ψωμά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Εκτός ο Καλογέρης για την ΧερσόνησοΈνα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Χερσόνησο εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς μένει εκτός ο Καλογέρης.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δέχτηκε ένα χτύπημα στο κουντουπιέ στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή και τελικά αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό ώστε να χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδας.

Ο Άγγελος Βαρδάκης δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του Αινεία Καλογέρη αλλά από εκεί και πέρα επιστρέφει ο Αριστεινίδης.

11 χρόνια μετάΤο παιχνίδι της Χερσονήσου με τον ΟΦΗ, αποτελεί το δεύτερο μεταξύ Κρητικών ομάδων για το κύπελλο Ελλάδας.

Το πρώτο είχε γίνει στις 28 Αυγούστου 1999 όταν ο ΟΦΗ είχε υποδεχτεί τον ΑΟΑΝ στην φάση των ομίλων. Στις αρχές μιας σημαδιακής σαιζόν, η τελευταία του Γκέραρντ στον πάγκο του ΟΦΗ, και παρουσία περίπου 3.000 φιλάθλων το παιχνίδι είχε λήξει 2-0 υπέρ του ΟΦΗ.

Σκόρερ για την ομάδα του Ηρακλείου ήταν οι Τζανετής, Μίτιτς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την φανέλα του Αγίου Νικολάου είχαν αγωνιστεί ο νυν προπονητής του ΟΦΗ Γιάννης Χατζηνικολάου και ο νυν τερματοφύλακας της ομάδας Παναγιώτης Μπαρτζώκας.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο