Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Γιώργος Κατσικογιάννης έδωσε το στίγμα για τα στοιχεία που χρειάζεται να δείξει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κατσικογιάννη στην"Ώρα των Σπορ"


Γιώργο για ακόμη μια χρονιά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν μπορέσατε να πάρετε κάτι από το ματς με την Βέροια.

«Πιστεύω ότι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Μπήκαμε κάπως φοβισμένα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Η Βέροια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε και πέτυχε και το γκολ και αυτό μας πήγε κάπως πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Όλοι λένε ότι σε σχέση με πέρυσι το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ είναι πολύ καλύτερο φέτος. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;

«Επειδή ήμουνα και πέρυσι στην ομάδα για ένα εξάμηνο το φετινό ρόστερ σε σχέση με πέρυσι είναι πολύ καλύτερο αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να πετύχουμε την άνοδο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Η Β' Εθνική είναι απρόβλεπτη κατηγορία και θέλει προσοχή». 

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΟΦΗ φέτος για να μπορέσει να πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα;

«Πρέπει να έχουμε πάθος και να δείξουμε χαρακτήρα στα επόμενα παιχνίδια. ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία μια τεράστια δυναμική από τον κόσμο του και όλοι μαζί πιστεύω να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι».

Αν και είχες και άλλες προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκα επέλεξες να έρθεις και πάλι στον ΟΦΗ. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση;

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Ο κόσμος ξέρει την αγάπη μου για τον ΟΦΗ και αυτό μέτρησε στην τελική μου επιλογή. Ήρθα για να βοηθήσω και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο