Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010
ΟΙ Νέοι του ΟΦΗ κέρδισαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 3-0 (ημίχρονο 2-0). 
Η ομάδα του Γιώργου Καβουσανού είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφθασε δίκαια στην επιτυχία. 

Από το 57 ο ΟΦΗ αγωνίσθηκε με δέκα παίκτες γιατί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταυρακάκης. 
Στο 32 ο Σταυρακάκης έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια από αριστερά μπήκε στη περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0. 
ΕΞΙ λεπτά αργότερα ο Σαμιώτης μιμήθηκε το Σταυρακάκη. Εκανε ατομική προσπάθεια πέρασε πάνω από αντίπαλο τη μπάλα, βρέθηκε μόνος με το τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύθηκε να κάνει με πλασέ το 2-0. 
Στο 70 ο Σκουτέλης έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή και έδωσε έξυπνη πάσα στο Ρουμελιώτη ο οποίος με πλασέ κοντά στη γραμμή του τέρματος σημείωσε το 3-0. 
ΠΟΛΥ καλή η διαιτησία του κ. Κοκκκινάκη Βασίλης και των βοηθών του κ.κ. Δασκαλάκη Ιωάννη και Τρουλινό Κώστα (Ηρακλείου). 
Παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο κ. Χατζηδάκης Γιώργος (Χανίων). 
ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Ζαχαράκης, Σημαιάκης, Κολιακουδάκης, Σαμιώτης (73 Φανουράκης), Καρδαμήτσης (82 Ρουμελιώτης), Σκουτέλης, Νικομανώλης (65 Βαγιωνάκης), Σταυρακάκης. 

-ΜΕΤΑ το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιώργος Καβουσανός δήλωσε:Μετά την επιτυχία που είχαμε στη Βέροια, σήμερα πετύχαμε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή σε όλο το ματς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε πολλές φάσεις. Μετά που μείναμε με δέκα παίκτες κοιτάξαμε να αξιοποιήσουμε τις αντεπιθέσεις. Το πάθος των παικτών μας δεν επέτρεψε στους αντιπάλους μας να μας απειλήσουν. 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο