Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010
Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΟΦΗ παρατάσσεται απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με στόχο την πρώτη νίκη.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football Ligue με στόχο να κάνει την πρώτη του νίκη αφήνοντας πίσω το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις μέτριες εμφανίσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και βέβαια την ήττα στην πρεμιέρα από την Βέροια. Άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν υπάρχει στην σημερινή αναμέτρηση.



Στο στρατόπεδο της ομάδας είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω για τα καλά το άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη Κυριακή και οι παίκτες θέλουν να "γλυκάνουν" τον κόσμο του ΟΦΗ με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το απόγευμα στο "Γεντί Κουλέ"αναμένεται να δώσει το παρόν αρκετός κόσμος που αναμένεται να σταθεί δυναμικά στο πλευρό του ΟΦΗ. Εξάλλου και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αποτελούσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα.

Εξίσου σημαντικό είναι για τον ΟΦΗ να φροντίσει από το πρώτο παιχνίδι να μην αφήσει ούτε έναν βαθμό στο "Γεντί Κουλέ". Κάτι που έχουν επισημάνει τόσο οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις όσο και ο ίδιος ο Χατζηνικολάουαπό την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Νέο μήνυμα προς ΒερόνΣτο μεταξύ η απουσία του Ματίας Βερόν από την αποστολή του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Αργεντίνο μέσο. Ο 29χρονος μένει εκτός 18αδας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αναμφίβολα πλέον το βάρος πέφτει σε εκείνον που θα πρέπει να αφήσει στο παρελθόν το κακό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο