Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010


Με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 της Αναγέννης Καρδίτσας κάνοντας το χρέος του.


Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι  ο ΟΦΗ, ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να φτάσει με αξιώσεις στην εστία της Αναγέννησης. Στο 20΄ πραγματοποιήθηκε η πρώτη καλή στιγμή για του γηπεδούχους όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζορμπά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 23΄ το σουτ του Γκουεί έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Καρακώστας. Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ δημιούργησε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Λιαπάκη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 28΄μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ Ζορμπά, ο Λιαπάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ αν η μπάλα έκανε το χατίρι στον Κιάσσο στο 42΄ όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του παίκτη των γηπεδούχων, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο απειλούσε κυρίως από στημένες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, πήρε μια σπουδαία νίκη και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του.
Στο 48΄ μετά από σουτ του Γκουεϊ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε στον Αγρίτη, ο οποίος από κοντά με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.Στο 54΄ το σουτ Γιακούμπου, μπλόκαρε ο Καρακωστας.

Ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή στην συνέχεια και στο 74΄ ουσιαστικά τέλειωσε την υπόθεση νίκη. Ο Ανέστης Αγρίτης με σουτ από τα 25 μέτρα άφησε "άγαλμα" τον Καρακώστα και έκανε το 2-0.

Στο 75΄ το φαλτσαριστό σουτ του Γιακούμπου, έδιωξε σε κόρνερ ο Καρακώστας. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιακούμπου με ανάποδο ψαλίδι πήγε να πετύχει ένα φανταστικό γκολ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στον ΟΦΗ και πραγματοποιήθηκε δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση 90΄ αγώνα. Ατομική ενέργεια από τον Αγρίτη,  οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.
  • Φαντασμαγορική εικόνα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ με την είσοδο των δύο ομάδων.
  • Πάνω από 3.500 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρίσκονται στο "Γεντί Κουλέ". Αδιανόητη η απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου να "κλείσει" την θύρα 6. Πολύ άσχημη εικόνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Μπερτίν, Ψωμάς, Λιαπάκης, Κατσικογιάννης(17΄λ.τρ. Ζορμπάς), Κιάσσος, Αγρίτης, Γιακούμπου, Γκουεί

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Λουκάς, Θεοδοσιάδης, Αγγελόπουλος, Βούκοβιτς, Μπιτελής, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ, Αθανασιάδης (78΄Ροντρίγκο

πηγή:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο