Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010
Η σαιζόν για τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" ξεκινάει την Κυριακή και άπαντες στοχεύουν φέτος στο 17/17 για να έρθει η άνοδος.

Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι πέρυσι ο ΟΦΗ έχασε 14 ολόκληρους βαθμούς μέσα στο Ηράκλειο ενώ τερμάτισε τρίτος στην βαθμολογία με 6 βαθμούς από τον πρώτο Ολυμπιακό Βόλου και 1 από την δεύτερη Κέρκυρα, τότε καταλαβαίνουμε ότι φέτος στο "κάστρο" του δεν πρέπει να έχει καμία απώλεια βαθμών.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση κόντρα στηνΑναγέννηση Καρδίτσας ενώ ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την Καλλιθέα την 3η αγωνιστική. 


Ο ΟΦΗ θα δώσει 17 αγώνες στο "Γεντί Κουλέ" που με την βοήθεια του κόσμου θα πρέπει να μετατραπεί σε ένα απόρθητο κάστρο που θα του δώσει την πιο σημαντική ώθηση για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Χατζηνικολάου: "Σας πιστεύω, μην έχετε άγχος"Στον ψυχολογικό τομέα έδωσε βαρύτητα ο Γιάννης Χατζηνικολάου εν όψει της αναμέτρησης με τηνΚαρδίτσα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες τους και τους ζήτησε να μην άγχος κατά την διάρκεια του αγώνα.

"Σας εμπιστεύομαι και πιστεύω σε εσάς. Δεν θέλω να έχετε τόσο άγχος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα έρθει το καλό ποδόσφαιρο και τα γκολ οπότε μην αγχώνεστε τόσο πολύ. Πρέπει να δείχνετε μεγαλύτερο πάθος στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό που θα μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο"ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο