Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010
Το athleticradio.gr βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ" και σας μεταφέρει την απαίτηση του Χατζηνικολάου για γκολ.

Μια γλυκόπικρη γεύση έχει αφήσει στον ΟΦΗ η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στα επίσημα παιχνίδια. Την ήττα από την Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ακολούθησε η νίκη - πρόκριση επί της Χερσονήσου δίχως όμως να ικανοποιήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Την Κυριακή, ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να αφήσει πίσω του το "μουδιασμένο" ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να αποδείξει παρουσία των φιλάθλων του ότι συνεχίζει να είναι το... "γκραν φαβορί" για την άνοδο. 


Κάτι τέτοιο, βεβαίως, θα γίνει μόνο εφόσον ο ΟΦΗ της Κυριακής προσφέρει γκολ και θέαμα κόντρα στηνΑναγέννηση Καρδίτσας προκειμένου ο κόσμος του να ξεχάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. 

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θέλει να πετύχει ο ΟΦΗ μια νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του και για αυτόν τον λόγο στην προπόνηση της Παρασκευής που έγινε στο "Γεντί Κουλέ" δεν σταμάτησε να δίνει βάρος στα "τελειώματα" των φάσεων.

Από τις 5 που ξεκίνησε η προπόνηση μέχρι και λίγο πριν τις 6.30 που ολοκληρώθηκε ο Σερραίος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός στην τελική προσπάθεια. 

Δεν αλλάζει σύστημα, αλλά παίκτεςΟ Γιάννης Χατζηνικολάου έδειξε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, σύστημα που έχει ακολουθήσει καθ' όλη την διάρκεια της προετοιμασίας ωστόσο θα γίνει αλλαγή προσώπων σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Κιάσσος θα μετατοπιστεί από το δεξί άκρο της άμυνας στην μεσαία γραμμή όπου θα αγωνιστεί ως ελεύθερος πίσω από τον Γκουεί ενώ φανέλα βασικού θα πάρει και οΣαϊμπου Γιακούμπου που τα πήγε περίφημα απέναντι στην Χερσόνησο.

Από εκεί και πέρα, δεξιά στην άμυνα θα είναι οΣταυρακάκης, αριστερά ο Πίτσος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Μπερτίν - Ψωμάς με τονΒεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια.

Βασικός θα συνεχίσει να είναι ο Κατσικογιάννης που θα αποτελεί μαζί με τον Λιαπάκη το δίδυμο των αμυντικών χαφ ενώ δεξιά επιστρέφει ο Αγρίτης.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο