Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Τζο Παλατσίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας εξέφρασε την άποψη ότι στόχος της ομάδας του είναι να αγχώσει τον ΟΦΗλέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ο ΟΦΗ δεν πετύχει γρήγορα γκολ τότε θα αγχωθεί και αυτό μπορεί να είναι υπέρ μας».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζο Παλατσίδη στον Athletic Radio 104,2:



Για την μέχρι τώρα πορεία της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Υπολογίζαμε ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, για πολλούς και διάφορους λόγους. Παρά το γεγονός ότι παίξαμε καλά απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, στο παιχνίδι κυπέλλου δεν παρουσιάσαμε την σωστή νοοτροπία».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Κόντρα στον ΟΦΗ θέλουμε να κάνουμε μια αρχή και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Είναι κακό για εμάς που ξεκίνησε με ήττα γιατί τώρα θα είναι πιο αποφασισμένοι απέναντι σε εμάς ώστε να κερδίσουν. Όλοι το θεωρούν δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα βγει φέτος. Αυτό το γεγονός δημιουργεί μεγάλη πίεση και άγχος. Αυτό δημιουργεί άγχος στους παίκτες και ιδιαίτερα μετά την ήττα από την Βέροια. Όλοι θεωρούν ότι οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να χάνουν κανένα παιχνίδι. Αν δεν έρθει ένα γρήγορο γκολ στο παιχνίδι της Κυριακής, τότε θα έρθει το άγχος και αυτό το γεγονός μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας μου».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να προσέξουμε περισσότερο την δική μας αμυντική λειτουργία. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα από τους φιλάθλους του ΟΦΗ και θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε σωστά ώστε να αγχώσουμε τους παίκτες του ΟΦΗ».

Για τον στόχο της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Ο πρώτος στόχος της ομάδας ήταν να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα γιατί υπήρχαν πολλά χρέη. Από εκεί και πέρα θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή του και παράλληλα να παίξει ποδόσφαιρο».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο