Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010
Ο νομικός σύμβουλος και νέο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο αλλά και για το CAS.
Μεταξύ, άλλων ο κ. Μανταδάκης, τόνισε πως ο ΟΦΗ δεν θα βρεθεί ποτέ χωρίς ανθρώπους δίπλα του, ενώ όσον αφορά την υπόθεση του CAS πρόσθεσε λέγοντας ότι: "Η απόφαση θα βγει μέσα στον Οκτώβριο. Το ότι απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα δεν σημαίνει κάτι για την οριστική απόφαση".



Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντίνου Μανταδάκη στον "Athletic Radio 104,2":



Για την είσοδο του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. έγινε μόνο για ένα σκοπό. Επειδή έχω γνωριμίες στην Αθήνα, με κάλεσε ο Νίκος και ανταποκρίθηκα. Ο ΟΦΗ δεν θα βρεθεί ποτέ χωρίς ανθρώπους να τον στηρίζουν".



Για την οικονομική κατάσταση του ΟΦΗ: "Οι άνθρωποι που είναι στην ΠΑΕ έχουν την διάθεση να κυνηγήσουν το συμφέρον του ΟΦΗ και να τον στηρίξουν. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς για τα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και αυτό είναι σίγουρο. Όμως δεν μου αρέσει η τρομολαγνία. Η ομάδα χρειάζεται οικονομική στήριξη και αν δεν υπάρξει μια οικονομική ένεση δεν θα είναι όλα ρόδινα".



Για τις οφειλές του παρελθόντος: "Υπάρχουν παλιές αμαρτίες που καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς. Ο κάθε εργαζόμενος διεκδικεί και αυτό κάνουν και παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Θα μιλήσω με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών και ελπίζω να λυθούν αυτά τα ζητήματα. Είναι ανοικτά τα θέματα των Πέερσμαν, Ταραλίδη και Σφακιανάκη. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είχαν διευθετηθεί. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές".



Για την γενική συνέλευση του ΟΦΗ: "Υπήρχε κόσμος αλλά περίμενα ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν αρκετοί που δεν ήρθαν και ιδιαίτερα Ομιλήτες. Οι παλαίμαχοι δεν έδωσαν το παρόν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν είναι μόνο να φωνάζουμε στα συλλαλητήρια. Πρέπει να βοηθήσουμε εμπράκτως. Αν δεν υπήρχε και ο δήμαρχος να σηκώσει το βάρος τότε θα ήταν χειρότερη η κατάσταση. Δεν θέλω να πω κάτι. Πρέπει να έχουμε ανοικτές τις πόρτες και ο ΟΦΗ είναι ανοικτός για όλους".



Για το CAS: "Σε καθαρά νομικό επίπεδο της επιτροπής, αν δεν ξεφύγουν από το… τυπικό πεδίο τότε ο ΟΦΗ έχει τύχη. Και πολύ περισσότερο αν είναι ακριβοδίκαιοι. Αυτό το λέω για να μην νομίζει ο κόσμος ότι πήγαμε έτσι για να διεκδικήσουμε μια απόφαση. Είχαμε μια δυνατότητα να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα μας, να εξαντλήσουμε τα περιθώρια ασχέτως με το τι θα βγει. Περιμένουμε να βγει η απόφαση και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αν δικαιωθούμε, μετά είναι θέμα ΕΠΟ το τι θα γίνει".



Τσακαλάκης: "Είμαι στρατιώτης του ΟΦΗ"



Στο μεταξύ, δηλώσεις στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, για την συμμετοχή του στα κοινά του συλλόγου, έκανε και ο Νίκος Τσακαλάκης.



Ο νεαρός επιχειρηματίας ο οποίος βρίσκεται στο Δ.Σ. της ομάδας από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής τόνισε μεταξύ άλλων πως θα βοηθήσει τον ΟΦΗ από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί.



Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Τσακαλάκη στον "Athletic Radio 104,2":



Για την είσοδο του στο Δ.Σ. του ΟΦΗ: "Θα χρειαστούμε δύναμη όλοι σε αυτό το δύσκολο έργο που ξεκινάει. Είναι ένα Δ.Σ. που προέρχεται για πρώτη φορά από τα σπλάχνα του ΟΦΗ. Υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο και μοναδικός τους στόχος είναι να βοηθήσουν την ΠΑΕ. Παρέα με τον κόσμο. Ο ΟΦΗ δεν έχει αυτήν την στιγμή ανάγκη από θεατές αλλά από υποστηρικτές".



Για την προσπάθεια που ξεκινούν: "Θα προσπαθήσουμε να βρούμε επενδυτές και ανθρώπους να στηρίξουν οικονομικά την ΠΑΕ. Μην περιμένουμε από μηχανής θεούς και μεσσίες. Εμείς είμαστε αυτοί που ζητήσαμε την πολυμετοχικότητα άρα είμαστε και υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ".



Για τον ίδιο: "Τα αισθήματα μου για την ομάδα είναι αγνά και μόνη μου έννοια είναι να ορθοποδήσει ο ΟΦΗ. Θα βοηθήσω τον σύλλογο από όπου μου ζητηθεί και σε όποιο πόστο μου ζητήσει ο πρόεδρος της ομάδας. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και δηλώνω απλός στρατιώτης της ομάδας χωρίς "κορώνες" και μεγάλα λόγια. Όλοι στον ΟΦΗ είμαστε το ίδιο. Είναι μεγάλο κομμάτι αυτό που λείπει από την ομάδα".



Για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: "Τα διαρκείας είναι νούμερα που τα ψάχνει κάποιος υποψήφιος επενδυτής. Έτσι, αν θελήσει κάποιος να επενδύσει στην ομάδα και δει τους αριθμούς των εισιτηρίων διαρκείας τότε θα αποτραπεί. Ας το ακούσει ο κόσμος και να βοηθήσει".



Για την βοήθεια του κόσμου: "Δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι ένα ερώτημα που δεν μπορώ να βοηθήσω. Θέλω να σκεφτεί ο κόσμος ότι ο ΟΦΗ ανήκει στον λαό του. Ο κόσμος της ομάδας είναι η δύναμη του και πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Θα είναι πολύ όμορφο να τον αγκαλιάσει ξανά όλη η Κρήτη. Όλοι μαζί πρέπει να δούμε την ομάδα γιατί αυτό έχει πολλές προεκτάσεις για τον ΟΦΗ".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο