Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010
Το δικό τους αγώνα για την ενίσχυση του ΟΦΗ και κυρίως την κινητοποίηση του κόσμου, δίνουν φίλαθλοι και παλαίμαχοι, οι οποίοι μοίρασαν κείμενο ευαισθητοποίησης, πριν από το ματς με τον ΠΟΑ, στο Γεντί Κουλέ.
Σε αυτό, αναφέρονται τα εξής:
Γιατί να πληρώσω εισιτήριο;
Ο ΟΦΗ, η ομάδα που όλοι μας αγαπάμεπέρασε και περνάει ακόμα μια μεγάλη περιπέτεια. Σήμερα η ομάδα έχει ως μεγαλομέτοχο τον κόσμο της. Σήμερα τα έξοδα της ομάδας δεν τα καλύπτουν επιταγές επιχειρηματιών αλλά τα χρήματα που δίνεις εσύ στην ομάδα. Υπάρχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη η ομάδα να στηριχθεί από τον κόσμο της. Τα χρήματα που θα δώσεις θα βοηθήσουν την ομάδα να αναπνεύσει ...Γιατί δεν πληρώνουν οι διοικούντες;
Με τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκε ένα διοικητικό συμβούλιο από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ. Με σωστή διαχείριση των εσόδων της ομάδας και την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να δούμε τον ΟΦΗ μας ψηλά ... χωρίς αυτά τα δύο όμως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ.
Ο κόσμος τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει;
Ο κόσμος σε δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας σήμερα έχει σταθεί παλικάρι, πρέπει όμως να καταλάβουμε πως ο φίλος, ο γείτονας, ο συγγενής που είναι ΟΦΗ και δεν έχει πάρει ακόμα το διαρκείας και όσες μετοχές μπορεί, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να έρθει ΣΗΜΕΡΑ και να βοηθήσει την ομάδα.
Αν όλοι μας πάρουμε διαρκείας και καλύψουμε το αδιάθετο ποσό των μετοχών η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Μετοχές παίρνουμε από την Παγκρήτια Συν. Τράπεζα (Ο αριθμός του λογαριασμού είναι: 118313) και θέλει λιγότερο από 10 λεπτά του χρόνου μας
Διαρκείας παίρνουμε από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Γεντί Κουλέ.
«Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσω τον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσουμε όλοι απέναντι σε όλους ακόμη και σε αυτούς που μας έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο ΟΦΗ έχει πολύ κόσμο και επαναλαμβάνω ότι είναι αναγκαία η βοήθεια όλων.»
Νίκος Μαχλάς
«Υπάρχουν τρία σημεία στα οποία θα πρέπει να κινηθούμε εμείς και ο κόσμος το επόμενο διάστημα. Το πρώτο έχει να κάνει με τις αδιάθετες μετοχές αξίας περίπου 400.000 ευρώ που μέσα στο επόμενο διάστημα πρέπει να πουληθούν. Το δεύτερο έχει να κάνει με τους κεντρικούς χορηγούς της ομάδας. Από το κομμάτι αυτό μπορούμε να εξοικονομήσουμε ένα σημαντικό πόσο και πιστεύω ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης θα μας βοηθήσει και πάλι για να βρούμε αυτούς τους χορηγούς. Το τρίτο κομμάτι αφορά τον κόσμο από τον οποίο θέλουμε μεγαλύτερη συμμετοχή στην αγορά των διαρκείας και μαζικότερη προσέλευση στο γήπεδο. Εφόσον όλα τα παραπάνω τα παντρέψουμε θα είναι όλα καλά»
Β. Ξημέρης

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο