Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010
Νέα εστία αναταραχής άνοιξε σήμερα στον ΟΦΗ, με τους οπαδούς της ομάδας να βρίσκονται σε "εμφύλιο". Να απομονωθούν οι ταραξίες η άμεση επιδίωξη του Νίκου Μαχλά.


Το σημερινό φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ άναψε φωτιές στην ομάδα του Ηρακλείου, καθώς η κάκιστη απόδοση των ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε αφορμή για να δεχτούν αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών που βρισκόντουσαν στη θύρα 4.
Συγκεκριμένα, περίπου δέκα οπαδοί την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κατευθυνόντουσαν για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, ενώ πέταξαν ένα μπουκάλι στον Γιάννη Χατζηνικολάου.
Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί του ΟΦΗ που βρισκόντουσαν στη θύρα 8 ήταν αντίθετοι σε αυτές τις αποδοκιμασίες και αντέδρασαν. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ξέσπασε "εμφύλιος" μεταξύ των οπαδών.
Ο Μαχλάς βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και ήταν έξαλλος με όσα έβλεπε. Κλωτσούσε το σημαιάκι του κόρνερ και ότι έβλεπε μπροστά του φωνάζοντας: "Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Είστε σοβαροί; Θα καταστρέψετε την ομάδα".
Οι κραυγές αγωνίας και αγανάκτησης του Μαχλά έπιασαν τόπο και οι αντεγκλήσεις σταμάτησαν. Μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ σε πηγαδάκι που είχε στηθεί με οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια του "Γεντί Κουλέ"ζήτησε να βοηθήσουν στην απομόνωση των ταραξιών: "Θέλω να με βοηθήσετε να τους απομονώσουμε. Είναι τέσσερις - πέντε που δημιουργούν προβλήματα και αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Θα έχουμε πρόβλημα".


πηγή:dokari.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο