Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010
Δύο προπονήσεις έκαναν σήμερα πρωί και απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο ξεκινώντας το τελικό προετοιμασίας τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. 
Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών.
Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας εκτέλεσε ασκήσεις ταχυδύναμης.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάού πήγε στα αποδυτήρια και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας μας. Τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν, τους τόνισε ότι είναι καλοί παίκτες και μπορούν να υλοποιήσουν το στόχο που έχει τεθεί. Ευχήθηκε σε όλους το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους. 
Η απογευματινή προπόνηση έγινε -παρόντες ήσαν περίπου 200 φίλοι της ομάδας μας- κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Αναστόπουλου. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα.
Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης ο κ. Αναστόπουλος κράτησε τους μεσοεπιθετικούς και τους επιθετικούς και έκαναν σουτ στους τερματοφύλακες.
-Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν οι Γκουέϊ (έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Πίτσος (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα γιατί πονάει στο δικέφαλο), Κατσικογιάννης (έχει διάστρεμμα και είναι με άδεια στην Αθήνα).

-ΠΡΙΝ από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Νίκος Μαχλάς παρουσίασε στους παίκτες το νέο προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκο Αναστόπουλου.
ο πρόεδρος του ΟΦΗ ευχαρίστησε το κ. Χατζηνικολάου για την προσφορά του στην ομάδα μας. Τους έκανε γνωστή την απόφαση που πήρε η διοίκηση για να αναθέσει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στο κ. Αναστόπουλου.
Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του. Επεσήμανε ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα μπορέσει να υλοποιηθεί ο στόχος που έχει ο ΟΦΗ και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη super league

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο