Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010
To κλίμα είχε βαρύνει για τον Χατζηνικολάου όμως κανένας δεν περίμενε αλλαγή με τον Μαχλά να το παίρνει πάνω του.

Ουσιαστικά, ο Σερραίος τεχνικός είχε "τελειώσει" από το μεσημέρι της Δευτέρας όπου και πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο "Γεντί Κουλέ".Τότε, έπεσε στο τραπέζι το θέμα της αντικατάστασης του Γιάννη Χατζηνικολάου.


Το μοναδικό όνομα που συζητήθηκε εν αντιθέσει με όσα διέρευσαν ήταν αυτό του Νίκου Αναστόπουλου. Ούτως ή άλλως το όνομα του 52χρονου τεχνικού είχε συζητηθεί και το καλοκαίρι του 52χρονου τεχνικού δίχως όμως τότε να προχωρήσει η δική του υπόθεση.

Αφού συζητήθηκε, λοιπόν, το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου το υπόλοιπο Δ.Σ. συμφώνησε ομόφωνα με τον Μαχλά ώστε να προχωρήσει στις επαφές μαζί του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον πάγκο του ΟΦΗ.

Και είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ πήρε πάνω του την υπόθεση του προπονητή θέλοντας να... προλάβει τα χειρότερα. Δηλαδή, διαπιστώνοντας ότι η εικόνα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν και η καλύτερη αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή σκυτάλης προκειμένου να μην χαρακτηριστεί η κατάσταση "μη αναστρέψιμη".

Ο Μαχλάς φρόντισε να συγκεντρώσει πληροφορίες από αρκετό κόσμο τόσο για τον χαρακτήρα του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και για τις προπονητικές του ικανότητες. Μάλιστα, ρώτησε και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον ΟΦΗ και οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε με τους Κένταλ Ουκάρ, Βασίλη Ρόβα, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Πολυχρόνη Βεζυρίδη - παίκτες που στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Άπαντες μετέφεραν στον Μαχλά την καλύτερη εικόνα για τον Αναστόπουλο με τον πρόεδρο του ΟΦΗ να καταλήγει τελικά στην επιλογή του "μουστάκια" για να πορευτούν μαζί ελπίζοντας ότι στο τέλος της χρονιάς η Κρητική ομάδα θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα.
 Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο