Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Η πρώτη γκέλα έφερε αποδοκιμασίες και "γιούχες" από τον κόσμο που δείχνει ότι θέλει καλό ποδόσφαιρο και νίκες.

Πριν από 8 ημέρες συζητούσαμε για το πως ο ΟΦΗ θα διαφυλάξει το απόλυτο των νικών μέσα στο Ηράκλειο όμως μια εβδομάδα αργότερα αυτός ο ισχυρισμός πήγε περίπατο. Η πρώτη απώλεια βαθμών στο "Γεντί Κουλέ" ήρθε γρήγορα και μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Το τελικό αποτέλεσμα έφερε μοιραία και τις αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα από τον κόσμο που λόγω... ιστορίας και μεγέθους του ΟΦΗ είναι "αδηφάγος" θέλοντας νίκες και καλό ποδόσφαιρο. 

Κάτι που είναι απολύτως λογικό και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ δεν έχει θέλξει με την απόδοση του. Το κακό ποιο είναι; Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχασε αμέσως 5 βαθμούς σε παιχνίδια απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες. Ήττα στην Βέροια και "Χ" με την Καλλιθέα.

Ακόμα χειρότερο; Ότι ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να δείξει σε κανένα παιχνίδι ότι είναι αφεντικό. Το ότι ο ΟΦΗ έκανε πέντε ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά δεν λέει τίποτα. Η μαζική οπισθοχώρηση της Καλλιθέας που προήλθε από την απειρία των παικτών της λίγο έλειψε να... δώσει μόνη της το παιχνίδι στον ΟΦΗ.

Οι πέντε φάσεις αυτής της χρονικής περιόδου 85΄- 90΄ έδειξαν το στίγμα ότι όλου του υπόλοιπου παιχνιδιού. Ότι η ομάδα παίζοντας άναρχα στηρίχθηκε στην επίσης άναρχη άμυνα της Καλλιθέας με αποτέλεσμα να κάνει αυτές τις φάσεις.

Ξεκίνησαν από νωρίς οι τελικοί
Όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, οι τελικοί για τον ΟΦΗξεκίνησαν από νωρίς. Μόλις την 4η αγωνιστική πάει στηΝίκαια με το "τρίποντο" να αποτελεί μονόδρομο. Αν κερδίσει, τότε γιατρεύουν οι πληγές που έχουν ανοίξει από τους 5 χαμένους βαθμούς στα 3 πρώτα παιχνίδια.

Αν χάσει, τότε διακυβεύονται άλλα πράγματα για την πορεία της ομάδας και πολύ περισσότερο μπαίνουν σε κίνδυνο η αγωνιστική αλλά και ψυχική ηρεμία της ομάδας...
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο