Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Με το οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ να βρίσκεται στο επίκεντρο, γίνεται στην 13.30 η συνάντηση με τους βουλευτές Ηρακλείου.

Όπως είχε προαναγγείλει την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλης Ξημέρης, στον ΟΦΗ υπάρχει πλήρης κινητοποίηση για την κάλυψη του ανοίγματος ύψους 4 εκ. ευρώ. 


Από την πώληση των αδιάθετων μετοχών μέχρι την εύρεση χορηγιών που θα φροντίσουν να... απαλύνουν το χρέος που υπάρχει αυτήν την στιγμή. Και βέβαια πολύ περισσότερο, στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ - θα τεθεί επί τάπητος και το ποσό των 160.000 ευρώ που δόθηκε για την ανακατασκευή του "Γεντί Κουλέ" και αυτά τα χρήματα δεν έχουν δοθεί ακόμα στον σύλλογο ενώ τα είχε υποσχεθεί το κράτος.

Πάντως, σε αυτήν την μάχη που είναι το ίδιο κρίσιμη με την αγωνιστική καθώς διακυβεύεται η βιωσιμότητα της ομάδας,ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έχουν αναπτύξει κοινό μέτωπο όντας ενωμένοι. 

Ασφαλώς, αυτό που θα ζητηθεί από τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου είναι να υπάρχει πιο έντονη δράση και μεγαλύτερη παρεμβατικότητα στα κέντρα αποφάσεων ώστε ο ΟΦΗ να μην συνεχίζει να αποτελεί τον φτωχό συγγενή στα θέματα χορηγιών και διαφημιστικών εσόδων. 
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο