Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
H ήττα έφερε επίσκεψη οπαδών όπου συναντήθηκαν με Μαχλά, Χατζηνικολάου, αρχηγούς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ μετά το τέλος της προπόνησης όπου και εκπροσώποι των συνδέσμων συναντήθηκαν προκειμένου να χτυπήσουν το "καμπανάκι" εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Νίκος Μαχλάς, ο Γιάννης Χατζηνικολάου και οι αρχηγοί του ΟΦΗ Μηνάς Πίτσος, Κώστας Σταυρακάκης, Κώστας Κιάσσος, Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Απευθυνόμενοι οι οργανωμένοι προς παίκτες, πρόεδρο και προπονητή τους είπαν "τι έχετε πάθει και δεν παίζετε; Έχετε προβλήματα; Αν έχετε να τα πείτε. Ξενερώσατε τόσο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και το γέμισε για να σας δει" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια τους.

Πρώτος απάντησε ο τεχνικός του ΟΦΗ που ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τους ποδοσφαιριστές του. "Φωνάζετε σε εμένα και όχι στους παίκτες. Καλύτερα να τα λέτε σε εμένα παρά στους ποδοσφαιριστές. Ακόμα είναι αρχή, η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη".

Στην συνέχεια εκ μέρους των αρχηγών του ΟΦΗ, πήρε τον λόγο ο Μήνας Πίτσος που είπε μιλώντας στους οπαδούς που βρέθηκαν στο ΒΑΚ "και εμείς στενοχωριόμαστε που δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Δεν θέλουμε να σας απογοητεύουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να πάμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα".

πηγή:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο