Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η με τη σημερινή της μορφή ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούλιο του 2005 στο Ιστορικό γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης. Στο σχεδιασμό εντάχθηκε και η προοπτική να λειτουργήσουν όχι μόνο τμήματα προχωρημένων αθλητών(αγωνιστικά) αλλά και αρχαρίων(προαγωνιστικά).
Η ακαδημία μας διαθέτει 12 αγωνιστικά τμήματα (ηλικίες 5-12) , τρία(3) τμήματα που προπονούνται στο Β.Α.Κ επιλεγμένων αθλητών(ηλικίες 13-16) και μια ομάδα Κ19(ηλικίες 16-19) που συμμετέχει στο πρωτάθλημα νέων.
Επίσης η ακαδημία μας έχει συνεργασία με δήμους και ακαδημίες σε όλη την Κρήτη, σε ότι αφορά την οργάνωση και τον προπονητικό σχεδιασμό που λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη μας. Αυτές είναι: Η ακαδημία του Αστέρα Μυρτιάς( Δ. Καζαντζάκη), Δήμος Τεμένους, Απόλλων Ρεθύμνης, Δήμος Παλλιανής, Δήμος Επισκοπής,Μοχός, ΑΟΑΝ και ακαδημία του Καλτσέτο.

Τα αγωνιστικά τμήματα έχουν να επιδείξουν σημαντικές διακρίσεις στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Η και του Δ.Α.Ο.Η και σε διεθνές τουρνουά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η θεωρείτε πρωτοπόρος στον τρόπο και στην ποιότητα διδασκαλίας έχοντας ήδη διοργανώσει 12 σεμινάρια για τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας, ενώ εκτός από τους προπονητές διαθέτει καταρτισμένους επιστήμονες, εργοφυσιολόγο, γιατρό, διαιτολόγο, παιδοψυχολόγο και λογοπαθολόγο.

Τα τμήματα υποδομής είναι υπό την αιγίδα της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η, με επικεφαλή τον κ. Σερπετσιδάκη Μιχ. Τεχνικός Διευθυντής είναι ο κ. Τιτομιχελάκης Λεωνίδας(Δίπλωμα UEFA-A και καθηγητής φυσικής αγωγής) . Προπονητής στην ομάδα των Κ19 είναι ο κ. Καβουσανός Γιώργος(Δίπλωμα UEFA-A) , υπεύθυνος στα αγωνιστικά τμήματα είναι ο κ. Παντζαρίδης Κων/νος(προπονητής-Δίπλωμα UEFA-B και καθηγητής φυσικής αγωγής), υπεύθυνος στις συνεργαζόμενες ακαδημίες είναι ο κ. Αρμουτάκης Χάρης(προπονητής - προπονητής τερματοφυλάκων-Δίπλωμα UEFA-B και καθηγητής φυσικής αγωγής).

Το υπόλοιπο προσωπικό αποτελείτε από τους: Κουνδουράκη Νικόλαο(εργοφυσιολόγο Π.Α.Ε Ο.Φ.Η), Επταμηνιτάκη Δημήτρη(προπονητής-Δίπλωμα UEFA-B και καθηγητής φυσικής αγωγής), Μαραγκάκης Βασίλης(προπονητή-Δίπλωμα UEFA-β και καθηγητής φυσικής αγωγής), Τζανακάκη Εμμανουήλ(προπονητή-Δίπλωμα UEFA-Β και καθηγητής φυσικής αγωγής). Μανιδάκη Αντώνη(προπονητής-Δίπλωμα UEFA-B και καθηγητής φυσικής αγωγής), Μύτη Ιωάννη(προπονητή-υπεύθυνο τεχνικής-Δίπλωμα UEFA-Β και καθηγητής φυσικής αγωγής),Πρινάρη Βασίλη(προπονητή-Δίπλωμα UEFA-B), Παγωμένο Νίκο(προπονητή-Δίπλωμα UEFA-B), Φραγκούλη Κων/νο(προπονητής-Δίπλωμα UEFA-B και καθηγητής φυσικής αγωγής), Κρασανάκη Βασίλης(προπονητής-Δίπλωμα UEFA-B και καθηγητής φυσικής αγωγής), και Παγωμένο Σάκη(προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα νέων), Ρουσοχατζάκη Μαρία(Λογοπαθολόγος), Καρτσωνάκη Ελένη(παιδοψυχολόγος),Συκιανάκη Μιχάλη και Κακαβελάκη Κυριάκο(Ιατροί), Καλαιτζάκης Δημήτρης(υπεύθυνος μάρκετιγκ και επικοινωνίας), Μεταλλά Θεοδώρα( γραμματεία) και Χαχλιούτη Εμμανουήλ και Λάμα Γιώργο(φροντιστές).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο 2810-823653(καθημερινά 15.00 με 18.00) και στη γραμματεία της ακαδημίας 6973-820496 (σταθερή γραμμή), στις εγκαταστάσεις του Movenpick Resort (πρώην Candia Maris) καθημερινά 15.00 με 19.00 και στο Καλτσέτο 16.00 με 19.00 και τηλ 2810-317777.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο