Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010
Μένοντας πιστός στην παράδοση ο ΟΦΗ έκανε "ποδαρικό" με τ'αριστερό και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Βέροια.

Σπαταλώντας ένα ολόκληρο ημίχρονο ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από μια μετριότατη Βέροια. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, ωστόσο είχαν μια ανούσια υπεροχή δημιουργώντας λιγοστές αξιόλογες φάσεις και μοιραία δέχθηκαν την ήττα.

H Βέροια πήγε να γίνει απειλητική λίγο μετά την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα όταν μετά από λάθος του Πίτσου, ο Μπερτίν πρόλαβε τον Σαϊτιώτη πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ δημιούργησε την πρώτη του καλή φάση με την συμπλήρωση 16΄αγώνα όταν στο σουτ του Ουκάρ, ο Σαμαράς με το κεφάλι έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 19΄ μετά από σέντρα του Αγρίτη, ο Γκουεϊ δεν έπιασε όπως ήθελε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ

Η Βέροια στην πρώτη της ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση στο παιχνίδι άνοιξε και το σκορ. Στο 40΄ μετά από σέντρα του Γεωργιάδη, ο Σαϊτιώτης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και στην επανάληψη όταν στο 50΄το σουτ του Σαϊτιώτη πέρασε άουτ

Με την συμπλήρωση 65΄λεπτών αγώνα ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη. Ο Κατσικογιάννης έβγαλε ωραία στον Αγρίτη, ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

10 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ακόμα μία καλή φάση όταν το σουτ του Ουκάρ πέρασε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να γνωρίζει μια ακόμα ήττα σε πρεμιέρα.


Bέροια: Kαντοιμήρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμμαράς (56΄Καπίας), Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Οικονόμου, Λαωαρής, Γεωργιάδης(77΄Μπαρκάν), Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Βερόν (56΄Κατσικογιάννης), Λιαπάκης, Ζορμπάς (46΄Γιακούμπου), Πίτσος, Αγρίτης(84΄Σοϊλέδης), Πίτσος, Γκουεί, Ψωμάς, Ουκάρ, Κιάσσος, Μπερτίν
πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο