Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Χάνει το ματς με την Καλλιθέα ο Κατσικογιάννης όμως το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουν Ζέλικο,Μπούρμπος.


Ο 22χρονος αμυντικός μέσος είναι το τελευταίο "θύμα" των τραυματισμών του ΟΦΗ καθώς υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Ο Κατσικογιάννης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς "γύρισε" το πόδι του με αποτέλεσμα να μπει και αυτός με την σειρά του στα "πιτς".

Το διάστρεμα που υπέστη ο Κατσικογιάννης θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα οπότε δεν υπολογίζεται από τον Χατζηνικολάου για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Τα πράγματα για τον ΟΦΗ θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν επέστρεφαν στον αντίποδα οι Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Χρήστος Μπούρμπος. Η επιστροφή του Σέρβου αμυντικού μέσου "λύνει" τα χέρια του προπονητή του ΟΦΗ από την στιγμή που για τον άξονα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρόβας, Κατσικογιάννης, ο Ουκάρ είναι αμφίβολος ενώ ο Βερόν, προς το παρόν, δεν δείχνει ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους.

Πάντως, στον ΟΦΗ τρελάθηκαν με τον Γάλλο μέσο που κόντρα σε κάθε προγνωστικά, έτρεξε την Δευτέρα δίχως να αισθανθεί καθόλου ενοχλήσεις. Μάλιστα οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, έλεγαν χαρακτηριστικά τον Ουκάρ "σκύλο" καθώς δεν περίμενε κανένας ότι δεν θα αισθανόταν καθόλου ενοχλήσεις.

Εκτός από τον Κάλαϊτζιτς, στην διάθεση του "Χάτζη" για το ματς με την Καλλιθέα τίθεται και ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο 29χρονος μέσος εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών και η παρουσία του αναμένεται να δώσει έξτρα δύναμη στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

πηγή:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο