Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010
Θαρρώ πως ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του ΟΦΗ περίμενε τέτοιο κόσμο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρώτο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» και ιδιαίτερα μετά την πίκρα στην Βέροια και όμως πάνω από 5.000 Ομιλήτες βρέθηκαν στο γήπεδο.


Προσέξτε: Όχι απλά φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Αλλά 5.000 Ομιλήτες που πήγαν στο γήπεδο γιατί γούσταραν να δούν την ομάδα τους να παίζει ποδόσφαιρο. 2.602 τα εισιτήρια που κόπηκαν και άλλα 2.000 τα διαρκείας που έχουν διατεθεί δείχνουν ότι αυτός ο κόσμος παρά την απογοήτευση του φετινού Ιούνη είναι εδώ. Φώναξε παρόν.

Πιστέψτε με, ακόμα και οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι το γήπεδο είχε τόσο κόσμο. Το διαπίστωσα εγώ ο ίδιος όταν αποχωρούσα στο ημίχρονο για να μεταδώσω το παιχνίδι του «μπασκετικού» ΟΦΗ για λογαριασμό του Athletic Radio. «Ρε Μανώλη έχει πολύ κόσμο σήμερα; Ήρθε στο γήπεδο, αγαπάει την ομάδα τελικά παρά την γκρίνια που υπήρχε» μου έλεγαν χαρακτηριστικά.

Έτσι είναι, ο κόσμος αγαπάει τον ΟΦΗ. Μπορεί η 4 και η 5 να μην ήταν γεμάτες από οργανωμένους όμως και εκείνοι έκαναν το χρέος τους. Όποιος είδε το βίντεο την ώρα του αγώνα από το athleticradio.gr το κατάλαβε. «Κόλαση» το Γεντί Κουλέ και πρώτο τρίποντάκι στο σακουλάκι.

Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από τον Κουκουλάκη. Τώρα το θυμήθηκαν όλοι να ξεσηκωθούν για την διαιτησία και να το παίζουν προστάτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όντως, ο Μιχάλης έκανε λάθη χθες στο ματς της ΑΕΚ όμως από εκεί και πέρα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Κουκουλάκης δεν είχε δόλο. Ίσως και ένας από τους λίγους Έλληνες διαιτητές που είναι χαρακτήρας – διαμάντι και παράλληλα άριστος επιστήμονας. Κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Κουκουλάκης δεν είναι σαν την «αφεντιά» των περισσότερων κορακιών που κυκλοφορούν ελεύθερα στα ελληνικά γήπεδα.
αρθρογράφος: Μανώλης Σαρρής

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο